Publikováno Září 6, 20232 r Ahoj, mam S3 FL 2021, posledni dobou mam zkresleny zvuk u HF pri telefonovani. Telefon je pouzit pres bluetooth. Je to nepouzitelne. Pomuze, ze radio restartuju dlouhym podrzenim zapinaciho tlacitka. Pak jde vse zretelne a v pohode. Minuly tyden jsem byl v autorizaku, dali tam nejnovejsi SW a stejne to blbne. Telefon je iphone 14. Stava se to nekomu take? Upraveno Září 7, 20232 r od mrazikxrnew
Září 6, 20232 r Mám to stejné plus navíc mi nejde ovládání hlasitosti ale to jen někdy a většinou do 3 min ovládání zvuku zase jde.začlo to dělat je to tak 14 dní
Září 6, 20232 r Autor před 40 minutami, Peka napsal: Mám to stejné plus navíc mi nejde ovládání hlasitosti ale to jen někdy a většinou do 3 min ovládání zvuku zase jde.začlo to dělat je to tak 14 dní Presne, hlasitost mam stejne, i ta doba sedi. Ze by nejaky spatny update ?
Září 7, 20231 r V 6. 9. 2023 na 17:13, Peka napsal: Jo bylo to právě po nějaké online aktualizaci. Dnes jsem dal supa do SA na opravu.zítra jdu pro něho.tak uvidíme jestli to bude fungovat
Září 7, 20231 r Stejný problém tzn. nepouzitelny zvuk přes HF, nešlo ovládat hlasitost, zamrzání a restartování infotaimentu za jízdy.. zřejmě po aktualizaci cca 2,3 týdny zpět. Projevovalo se to naráz na různých mobilech. V autorizaku udělali předevčírem zřejmě úplný reset ale pomohlo to Ztratíte tím všechna nastavení i propojení s mobilem do MyŠkoda tzn. čeká vás pak práce navíc. Po resetu to opět nutí aktualizace tak snad neskončím v kruhu.. EDIT: vyžádal jsem si přesné info co s tím provedli, hodím to sem. Upraveno Září 7, 20231 r od rimsy2
Září 8, 20231 r To by bylo dobré kdyby jsi napsal co ti s tím udělali.Ja dnes vyzvedl auto ze servisu s tím, že pane máte to opravené nahráli jsme vám tam nejnovější software 0324.do hodiny od vyzvednutí se závada začla projevovat znova.
Září 8, 20231 r Autor před 38 minutami, Peka napsal: To by bylo dobré kdyby jsi napsal co ti s tím udělali.Ja dnes vyzvedl auto ze servisu s tím, že pane máte to opravené nahráli jsme vám tam nejnovější software 0324.do hodiny od vyzvednutí se závada začla projevovat znova. Ja to mam uplne stejne, jak pres kopirak IMG_4630.mov
Září 10, 20231 r Tak jsem včera ráno dál na infotaimentu obnovit tovární nastavení a od tej doby se mi nestalo ani jednou že by se zasekl zvuk nebo byl zkreslený zvuk HF ani zamrzání a restartování infotaimentu za jízdy.musi se pak ale všechno nastavit jak psal římsy 2.
Září 11, 20231 r Přidávám se do klubu :-(. Nejhorší je HF, když mi volá nějaký zákazník. Původně jsme se domníval, že za to může nový telefon, který jsem před cca 2 týdny připojil, pár hovorů v pohodě, další nepoužitelný a tak pořád dokola, ale vidím, že je v tom nevinně... Zkusím teda obnovit tovární nastavení.
Září 11, 20231 r taky jsem provedl to obnovení do továrního nastavení, tak uvidíme na jak dlouho to pomůže. Je to ale docela "vopruz" to znovu všechno nastavovat. Moc nechápu, k čemu jsou ty uživatelské profily a co je v nich uloženo když se to musí nastavovat prakticky odznovu. čekal bych, že právě různá rozložení obrazovek atd bude součástí toho profilu...
Září 11, 20231 r Co udělá telefon, když ho dáš do továrního nastavení? To samé se stane v autě. Holt nic nenormálního.
Září 11, 20231 r Zdravím, popisované mám i na Scale, viz podpis. Blbne po aktualizaci, pomáhá tovární nastavení. Je to otrava.
Září 11, 20231 r před 2 hodinami, lucky.jack napsal: Co udělá telefon, když ho dáš do továrního nastavení? To samé se stane v autě. Holt nic nenormálního. Ano, a pak se na telefonu přihlásím a stáhne mi to uživatelská data, tj. jaké jsem měl neinstalované aplikace, znovu mi jen samo stáhne, nastaví stejné vyzvánění, tapetu,... A navíc se mi nestalo, že bych musel dávat telefon po aktualizaci do továrního nastavení
Září 11, 20231 r Tak to tovární nastavení mě pomohlo přesně na 2 dny.regulace zvuku zatím v pohodě i to restartování za jízdy.začína se ale vracet zkreslený zvuk u HF.dnes zatím jen jednou
Září 11, 20231 r V 8. 9. 2023 na 17:04, Peka napsal: co ti s tím udělali. Přes obrazovku infotainmentu zkusili v nastavení tzv jednoduchý reset (vypínací tlačítko stiknout na 15s.) ale nepomohlo to; zafungoval až tovární reset MIB.
Září 11, 20231 r Také patřím mezi postižené, zvuk z handsfree absolutně nepoužitelný a protistrana mne vůbec neslyšela. Ale do továrního resetu se mi zatím nechce. Edit 13.9. : Aniž jsem cokoliv udělal, zvuk je opět normální 😉 Upraveno Září 13, 20231 r od Mira96
Říjen 13, 20231 r Zřejmě proběhla nějaká další aktualizace, která to opravila - i já mám už cca měsíc pokoj a vše funguje, jak má.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.