Přejít na obsah

mrazikxrnew

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení mrazikxrnew

  1. Mam presne to same. Na jak dlouho to namazani vydzelo? @Spidmax? @TiborTrojan nenasel si jiny zpusob v neautorizaku aby se nemusela vyndat cela pristrojovka? Obavam se toho, ze to bude pak cele rachtat.... Diky moc!
  2. Zdar mam superba 2021 a ted se mi deje, ze po nastartovani jde zvuk z prostredniho ofuku, takove jakoby chroupani servomotrku, nez se nastavi. Pak to ztichne a obas pak na chvilku zase, pak nic. muze to byt opravdu servomotorek? Pokud ano, jak se da k nemu dostat? diky za radu
  3. Hunter probehl, je to neco lepsi ale stale to lehce vibruje. Tak uvidime co dal.
  4. Tak uz vyreseno? Me se neco podobneho projevilo (pocitove) po prehozeni na zimni pneu. Kola Braga 18, pneu Nokian. Pneu jsem vymenul za Dunlop, pocitove chvili dobre, po kratke dobe to same zpet. Lehce vibrace do volantu a sedacky. Nekdy vice, nekdy mene, nedokazi presne specifikovat, kdy to dela/nedela. Co tady ctu, taky mi prislo neco volnejsiho na leve strane predni napravy kdyz prejedu nejaky velky retarder. Tak mozna se zamerit na ramena. Jinak nevim a toci me to.
  5. mrazikxrnew

    Zimní pneu

    Kdo resil vibrace podvozku? Ja resil vibrace voz upravdepodobne od ZIMNICH PNEU! 🙈
  6. mrazikxrnew

    Zimní pneu

    Ahoj, mam ted na 4x4 zimni kola18" Braga disky a na tom pneu nokian. Po vyvazeni a nasazeni na auto mi ato vibruje. od 80km/hod lehce do volantu a asi od 110km/hod mi vibrace cela sedacka spolujezdce. Ma nekdo zkusensot zda muze byt spatne pneu nebo spis disk? Pneu maji najeto tak 1500km, byly ale cca rok a pul skladovany nazute na diskach a polozeny na sebe. Horsi ddisky jsou vzdau, muze to rozvibrovat cele auto? Diky za rady.
  7. Ahoj, mam S3 FL 2021, posledni dobou mam zkresleny zvuk u HF pri telefonovani. Telefon je pouzit pres bluetooth. Je to nepouzitelne. Pomuze, ze radio restartuju dlouhym podrzenim zapinaciho tlacitka. Pak jde vse zretelne a v pohode. Minuly tyden jsem byl v autorizaku, dali tam nejnovejsi SW a stejne to blbne. Telefon je iphone 14. Stava se to nekomu take?
×
×
  • Vytvořit nový...