havajiii Vloženo 6. Září 2023 Sdílet Vloženo 6. Září 2023 Ahojte, Mám celkem velkým problém, a to, že auto je myto 1x měsíčně (pod stromem auto za celé léto stálo dohromady tak 2x a nikdy ne déle jak 24hodin), nicméně v poslední měsíci mi na kapotě začaly vylézat jisté trhliny, deformace laku apod. Je možné, že např. ptačí trus v tak krátkém časovém horizontu dokáže zdeformovat lak na tolik? Měl jsem už starší auto, a zde jsem nikdy takový problém nemusel řešit. Jestli tyto nové laky nevydrží ani měsíc, není to na uváženou ve škodovce? Obrázky na odkazu níže... https://imgur.com/a/aCFabmU Díky za názor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havajiii Vloženo 20. Září 2023 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2023 Update: Reklamace v autoservisu byla zamítnuta. Naměřeny dvojnásobné tlouštky laku (autosalon auto 80-90, mé auto 160-200) než na stejném vozidle stejné barvy, které shodou okolností stálo taky v salonu (auto muselo být tedy při továrním lakování lakováni alespoň 2x s těmito tlouštkami). Bylo mi to zamítnuto z důvodu poškození laku ptačím trusem, kdy mi bylo řečeno, že lak může poleptat i během jednoho dne, když se hned nesmyje. Při otázce jak tomu předejít a že bych s tím tedy nemohl vyjet ani z gáraže s takovou mi bylo řečeno, že “asi máte pravdu”. Dále mi poradili, abych si přečetl manuál a že to tam určitě bude. Bohužel pán žil asi ještě v 90. letech. Nyní tedy nesouhlas se zamítnutím reklamace v autosalonu přenesen na oficiální zastoupení škody auto česko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 21. Září 2023 Sdílet Vloženo 21. Září 2023 A to je nový auto, kupovany jako funglovka? Nebo to byla nějaká předváděčka, bazar apod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havajiii Vloženo 21. Září 2023 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2023 Funglovka, vyrobeno jako jedno z prvních i snad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Září 2023 Sdílet Vloženo 21. Září 2023 jejich argumentace je naprosto zcestná a nevysvětluje, proč má auto dvojnásobnou vrstvu laku. Jsem zvědavý, co na to odpoví škodovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havajiii Vloženo 21. Září 2023 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2023 Argumentace pána z autosalonu byla jediná a to, že lak může mít tlouštku až 500 mikronů, což mi tedy přijde jako úplná blbost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 21. Září 2023 Sdílet Vloženo 21. Září 2023 To, že se na lince ve výrobě něco posere může být. Potom i lakování apod může vzít za své. Nicméně tohle je na ověření jestli to nebylo náhodou poškozený během doby stání u dealera atd. Good luck. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havajiii Vloženo 21. Září 2023 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2023 K tomu už se těžko autosalon teď přizná, nicméně určitě musí škodovka předpokládám vést nějaký “životopis” auta, ve kterém by to teda mělo být uvedeno, že to bylo buď lakováno již nějak nestandartně továrně a nebo tedy ještě nějaká jiná souvislost, right? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 21. Září 2023 Sdílet Vloženo 21. Září 2023 Vinu na autosalon bych úplně neházel, nevěřím, že by u nich došlo k takovému poškození, že by lakovali celé auto. K tomu spíš došlo opravdu v továrně. Jako zaváhání AS bych ale viděl zamítnutí reklamace. Ptačí trus asi může lak poškodit, ale byla by sakra náhoda, kdyby na několika místech najednou a ještě pod klikou, jestli z fotky správně chápu místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havajiii Vloženo 21. Září 2023 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2023 před 7 minutami, MIgráček napsal: Vinu na autosalon bych úplně neházel, nevěřím, že by u nich došlo k takovému poškození, že by lakovali celé auto. K tomu spíš došlo opravdu v továrně. Jako zaváhání AS bych ale viděl zamítnutí reklamace. Ptačí trus asi může lak poškodit, ale byla by sakra náhoda, kdyby na několika místech najednou a ještě pod klikou, jestli z fotky správně chápu místo. Tohle místo pod klikou jsem se taky snažil rozporovat, jelikož je pro mě nesmyslné, aby to zasáhlo přesně v tomto místě, nicméně zde jsem byl taky odmítnut bez nějakého významného argumentu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 21. Září 2023 Sdílet Vloženo 21. Září 2023 Strašný, tak asi zkusit jiný AS, nebo přímo škodovku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naschd Vloženo 22. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2023 Neviem o ake vtaky sa jednalo , mozno mame na slovensku len ine vtacie hovna. Ja si najdem obcas auto okadene ale zatial mi toto nesposobili . Odpoved trochu s nadsazkou ale urcite by ma zaujmal aj nejaky realny "vyskum" tohoto lebo mi to pride v celku zaujmava tema. Osobne by ma ani nenapadlo davat si pozor resp. nejak kategorizovat co mi moze osrat auto a co uz nie . Urcite daj vediet. Do buducna by sa hodila aj nejaka tabulka typov exkrementov zoradena podla zavaznosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.