Deawon Vloženo 3. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2023 Zdravím. Upadla mi z pásu zarážka. Je to prostřední zadní pás. Bohužel nemůžu sehnat tento díl. Je to blbost za pár korun, ale chci mít auto v perfektním stavu. Posílám fotku ze služebáku. Nejvíce podobné jsem našel toto, ale není to úplně ono: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/443857847b4pk-zarazka-pro-bezpecnostni-pas-skoda-13756.html?gclid=CjwKCAjw9-6oBhBaEiwAHv1QvG8J_WNkPes0Fx9_qCccwFUxOjmHtj3mzlkW6ZZw6Wflhb53Xne-HRoCdUsQAvD_BwE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 21. Srpna Autor Sdílet Vloženo 21. Srpna Tak jsem zatím tento díl nikde nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 21. Srpna Sdílet Vloženo 21. Srpna Tak jestli znáš způsob, jakým se to rozebírá. pak bych si to vzal někde použité z nějaké bouračky Rapuda tvého MR. V tom odkaze škoda-díly máš pod nadpisem alternativy čísel dílů, tak můžeš dle toho Googlit a hledat stejný vzhledově. Nebo třetí možnost - dle tvého VIN by ti to měl dokázat objednat autorizovaný servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 30. Srpna Autor Sdílet Vloženo 30. Srpna No nakonec jsem to objednal na TEMU. Cena originálního dílu cca 175Kč. Na TEMU 26Kč za 10ks. Na fotce to vypadá totožně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.