C40 Vloženo 27. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2023 Zdravím a mám dotaz: Na STK zjištěna „ovalita“ pravé přední - co to je za závadu na brzdách (Škoda Fabia) a jak složitá závada to je? Děkuji za informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 27. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2023 Vyměnit kotouče a desky? V servisu budou vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartarhk Vloženo 27. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2023 Ovalitu může mít pouze buben, myšlena je asi boční házivost. Důsledkem je kopáni popř. vibrace brzd. Výměně kotouče a desek se nevyhneš. Před montáží nových kotoučů by bylo ideální úchylkoměrem zkontrolovat házivost náboje viz. scheibenbremsenposter-kotoucove-cz-a1-2018.pdf (skoleniaabosch.cz) body 5 a 9. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
C40 Vloženo 28. Říjen 2023 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2023 Pravda - technik říkal že po odbrždění „kope“ - na měřidle v STK se to pak na displeji projevilo. Nechám to hned udělat v servisu. Poznatek je, že při jízdě a i během brždění nic přes pedál necítím a myslel jsem si jak mi to dobře brzdí, tedy ono to dobře brzdí jinak bych to již řešil. Dík za informace, kdybych nejel na technickou, tak bych s tím klidně jezdil dál, aniž bych něco poznal. 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.