Publikováno Prosinec 19, 200618 r http://www.petitiononline.com/antiosa/ ...koho uz stve nehoraznost poplatku, at podepise
Prosinec 19, 200618 r Jsem tam taky, ale s tím asi nehnem. Oni se nedají jen tak, jde o koryta. Upraveno Prosinec 19, 200618 r od Peterer
Prosinec 19, 200618 r Jsem tam taky, ale s tím asi nehnem. Oni se nedají jen tak, jde o koryta. jsem podobneho nazoru....koryta jsou uz rozdelena
Prosinec 19, 200618 r Jsem tam taky,akorád nevím,proč je to pro ČR anglicky Asi aby zvysovala jazykova vybavenost naroda...i kdyz myslim ze v cesku je to pekne v prd.....
Prosinec 19, 200618 r Jsem tam taky,akorád nevím,proč je to pro ČR anglicky Asi aby zvysovala jazykova vybavenost naroda...i kdyz myslim ze v cesku je to pekne v prd..... V anglii na tom určitě nejsou o nic lépe s češtinou než lidi u nás s angličtinou
Prosinec 19, 200618 r Jsem tam taky,akorád nevím,proč je to pro ČR anglicky Asi aby zvysovala jazykova vybavenost naroda...i kdyz myslim ze v cesku je to pekne v prd..... V anglii na tom určitě nejsou o nic lépe s češtinou než lidi u nás s angličtinou nj ale vem si kde si vystacis s cestinou a kde s anglictinou....
Prosinec 20, 200618 r Jsem tam taky,akorád nevím,proč je to pro ČR anglicky Asi aby zvysovala jazykova vybavenost naroda...i kdyz myslim ze v cesku je to pekne v prd..... V anglii na tom určitě nejsou o nic lépe s češtinou než lidi u nás s angličtinou Tak to mas jiste pravdu, ale jak pise vittorio kam se doseres s cestinou .-))staci ze promluvis na zapade cesky a uz z tebe delaji rusaka a prechazeji na druhy chodnik
Prosinec 20, 200618 r Jsem tam taky,akorád nevím,proč je to pro ČR anglicky Asi aby zvysovala jazykova vybavenost naroda...i kdyz myslim ze v cesku je to pekne v prd..... V anglii na tom určitě nejsou o nic lépe s češtinou než lidi u nás s angličtinou Tak to mas jiste pravdu, ale jak pise vittorio kam se doseres s cestinou .-))staci ze promluvis na zapade cesky a uz z tebe delaji rusaka a prechazeji na druhy chodnik Jo tak to pozor, rusáků si váží, ven jezdí jen ti bohatí a to jim imponuje, utratí... Francouzi a Italové nás někteří mají za cigány. Bohemia-to je pro ně cigoš.
Prosinec 20, 200618 r Jsem tam taky,akorád nevím,proč je to pro ČR anglicky Asi aby zvysovala jazykova vybavenost naroda...i kdyz myslim ze v cesku je to pekne v prd..... V anglii na tom určitě nejsou o nic lépe s češtinou než lidi u nás s angličtinou Tak to mas jiste pravdu, ale jak pise vittorio kam se doseres s cestinou .-))staci ze promluvis na zapade cesky a uz z tebe delaji rusaka a prechazeji na druhy chodnik Jo tak to pozor, rusáků si váží, ven jezdí jen ti bohatí a to jim imponuje, utratí... Francouzi a Italové nás někteří mají za cigány. Bohemia-to je pro ně cigoš. Tak ono jo no ale ja nejezdim po nemecku v cernem MB a nemam zlate kety kolem tela .)))takze ve me asi nevidi potencionalniho podpurce agregatni poptavky zahranicni ekonomiky.)
Prosinec 21, 200618 r Jsem tam taky,akorád nevím,proč je to pro ČR anglicky Asi aby zvysovala jazykova vybavenost naroda...i kdyz myslim ze v cesku je to pekne v prd..... V anglii na tom určitě nejsou o nic lépe s češtinou než lidi u nás s angličtinou Tak to mas jiste pravdu, ale jak pise vittorio kam se doseres s cestinou .-))staci ze promluvis na zapade cesky a uz z tebe delaji rusaka a prechazeji na druhy chodnik Jo tak to pozor, rusáků si váží, ven jezdí jen ti bohatí a to jim imponuje, utratí... Francouzi a Italové nás někteří mají za cigány. Bohemia-to je pro ně cigoš. Italove jsou rekl bych velkymi cikany... Rozervanej praseci narod...
Prosinec 21, 200618 r Jsem tam taky,akorád nevím,proč je to pro ČR anglicky Asi aby zvysovala jazykova vybavenost naroda...i kdyz myslim ze v cesku je to pekne v prd..... V anglii na tom určitě nejsou o nic lépe s češtinou než lidi u nás s angličtinou Tak to mas jiste pravdu, ale jak pise vittorio kam se doseres s cestinou .-))staci ze promluvis na zapade cesky a uz z tebe delaji rusaka a prechazeji na druhy chodnik Jo tak to pozor, rusáků si váží, ven jezdí jen ti bohatí a to jim imponuje, utratí... Francouzi a Italové nás někteří mají za cigány. Bohemia-to je pro ně cigoš. Italove jsou rekl bych velkymi cikany... Rozervanej praseci narod... Taky mi to tak připadá, talijáni jsou vzhledem i mentalitou k rómům nejblíž.
Prosinec 21, 200618 r Hned po indech Kua ty aby si nerýpl, ale fakt Indové jsou jim asi blíž a z východu taky přišli, kdoví odkud se vzali, ale stejně se to nemělo stát... Upraveno Prosinec 21, 200618 r od Peterer
Prosinec 21, 200618 r Hned po indech Kua ty aby si nerýpl, ale fakt Indové jsou jim asi blíž a z východu taky přišli, kdoví odkud se vzali, ale stejně se to nemělo stát... To vis no Od toho me tu mate Udajne tam odsud i prisli, takze si mozna sou pribuznejsi, nez se zda
Prosinec 21, 200618 r Hned po indech Kua ty aby si nerýpl, ale fakt Indové jsou jim asi blíž a z východu taky přišli, kdoví odkud se vzali, ale stejně se to nemělo stát... To vis no Od toho me tu mate Udajne tam odsud i prisli, takze si mozna sou pribuznejsi, nez se zda A nechtěli by je indové zpět? To by byla bomba...
Prosinec 26, 200618 r To je hnus co se tady deje, takze kdyz si chces udelat treba fotky ze srazu tak za to 4x (ano 4x a mozna i vicekrat) zaplatis tem zmrdum v OSA. Zacne to kdyz fotis - 1. poplatek z pametove karty pak si to nahrajes na HDD - 2. poplatek z HDD potom si to vypalis na CD - 3. poplatek z vypalovacky a 4. poplatek z CD media fakt huustyyy
Prosinec 26, 200618 r No a pak si něco vytiskneš na tiskárně a taky jim platíš... Ještě měřák na vzduch co dýcháme nám chybí... Upraveno Prosinec 26, 200618 r od Peterer
Prosinec 26, 200618 r A hlavně neplatí žádná presunce neviny. Když si koupíte prázdné CD, papír... Tak jste automaticky označen za ZLODĚJE. A musíte zaplatit pokutu (poplatek). Navíc co stoho dostanou autoři? HOVNO. Jen se na tom přiživuje nějaká posraná firma
Prosinec 23, 20168 r Téma licenčních poplatku vybíraných ze strany kolektivního správce OSA znovu ožilo, jelikož od nového roku budou licenční poplatky zdvojnásobeny. Je proto třeba, aby byla obnovena veřejná diskuze o roli kolektivních správců OSA, INTERGRAM, OAZA, o vyšši jejich licenčních odměn a jejich nekalému jednání vůči uživatelům při vybírání odměn. Navíc by se uživatelé autorských práv (hospodští, promoteři, DJ, vlástnici obchodů) měli začít sdružovat, jelikož v jednotě je síla. Osobně jsem rád, že je tato problematika řešena např. spolkem uživatelů AntiOSA (viz www.antiosa.eu ) a doufám, že se činnost tohoto spolku rozšíří.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.