Přejít na obsah

Kamera a napájení z USB-C u zrcátka


Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...

@paya V pátek jsem byl měnit čelní sklo. Vracel jsem se do servisu, že mi nefunguje USB u zrcátka. Mechanik to přede mnou odstrojoval a je to tam debilně řešené. Je to tam jen zacvaknuté do takové pacičky, která se rozevřela a USB kabel zapadl dovnitř. Bohužel jsem si nevšiml, jak je zapojený druhý konec, ale můžeš se mrknout. Ten plast za zrcátkem jde odstrojit bez nářadí. Nejdřív ve spodní části jsou dva díly, ty se odsunou do stran. A pak už jen horní plast - chytl ho z obou stran na boku u střechy a zabral směrem dolů - tím se to vycvakne a pak se to posune směrem jakoby po čelním skle dolů (jsou tam vevnitř kolejničky). A pak můžeš už mrknout, jak to tam vypadá.

Mrkni, jestli tam třeba nejde jen nacvaknout něco takového: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5e3035954e-usb-c-konektor-skoda-44696.html

Editováno: , autor: cross
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď jsem to zkoušel a jde to. Sice blbě, hrozí zlomení plastových paciček, ale jde to. Horší je, že ten konektor může zase kdykoli zajet dovnitř, protože ho nic nedrží. U mě je tam jen vložen bez fixace. Doufám, že jsem tím neponičil nějaké radary nebo kameru nebo co to tam všechno pod těmi kryty je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já tam sice držák toho USB mám, ale je úplně na prd. Sundáním krytu se nic nerozladí. Seřízení se dělá až např. při výměně čelního skla (můj případ). Nicméně po výměně a demontáži těch krytů mám pocit, že je to ještě víc rozvrzané/má to větší vůli, než když to sjelo z linky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...