perceptio Vloženo 26. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2023 Ahoj. Můžete prosím kouknout jak máte svoje přední stěrače (ty lišty) vůči sklu? Já je nemám vodorovně a nevím, jestli je to špatně 😁. Přijde mi, že by měly spíš být vodorovně . Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 26. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2023 vzhledem k TLAKU a TŘENÍ stěrač. ramene , pružiny a stíracích břitů to nikdy VODOROVNĚ se sklem (jak ty asi myslíš - to by ležel na skle celej ten břit) , ale KOLMO na sklo nebude , a tim pádem je to takhle normál 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perceptio Vloženo 26. Listopad 2023 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2023 (editace) No, že nebude kolmo ten břit to jo, to je mi jasné. To opravdu ani nejde. Ale jde mi o to těleso stěrače. Viděl jsem to u jiných aut a bylo to většinou vodorovně. Pak má ten břit právě prostor se překlápět při pohybu nahoru/dolů. Proto mě zajímalo, jak to mají ostatní majitele SupaII. Editováno: 26. Listopad 2023, autor: perceptio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 26. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2023 Říká se tomu (nevím proč) úhel náběhu vzduchu viz dílenská příručka v příloze. Pokud tě stěrače neskáčou po skle, tak bych to raději nechal být. 😉 úhel náběhu vzduchu-fabia.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perceptio Vloženo 26. Listopad 2023 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2023 Právě že skáčou. Resp.skákaly. Až teď konečně Bosch nekáčou, ale uvidíme na jak dlouho. Před tím Valeo i jiný značky a skákaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 27. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2023 IMHO když skáčou, tak je špatný úhel mezi stěračem a sklem, gumička se nepřeklopí, jede "proti srsti" a skáče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perceptio Vloženo 27. Listopad 2023 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2023 Proto mě hlavně zajímalo, jak to maji ostatní na svých autech. Jestli je problém v ramenech nebo jinde. Jak říkám, teď Bosch nekáčou zatím. Ale kdyby pak začaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 27. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2023 když ti po čase gumy ztvrdnou , tak ti bude skakat nebo drhnout každa značka ,, naklon maš uplně normálně běžnej .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perceptio Vloženo 28. Listopad 2023 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2023 (editace) Mě skákaly nové právě. Valeo, pak nějaké Denckerman. Ale teď zatím dobrý. Já jen, abych neměnil zbytečně ramena za 1500Kč jedno... Jinak ptal jsem se ve Škodovce a ten úhel se už neseřizuje, že to právě rovnou mění celé 🙄😆 Editováno: 28. Listopad 2023, autor: perceptio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RD358 Vloženo 28. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2023 Ono dneska se už skoro nic neopravuje, všechno se rovnou mění za nové. Holt ekonomika se musí mazat aby jela... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.