Niky07 Vloženo 12. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2023 Ahoj, dobrý den.. mám takovej dotaz… když nastartuju, a nechám motor na volnoběh, ozývá se takovej šustivej zvuk kladky na rozvodech.. jak hodně je tohle potřeba řešit ? Je to nějaký hodně vážný ? už byla jednou promazaná.. či co.. všem díky za odpověď 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 12. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2023 To ti nikdo neřekne. Nevím jak ji kdo promazal, moc si to nedokážu představit. Kolik má auto najeto? Ráda šustí vodní pumpa. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SROTTY Vloženo 13. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2023 (editace) Kladky se nemažou, jsou tam zapouzdřené ložiska. Takže pokud vidíš vazelínu na kladce, tak to je špatně a je lepší ji vyměnit. Jak píše Vápno, kolik to má najeto, jak je to staré ? Editováno: 13. Prosinec 2023, autor: SROTTY 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Niky07 Vloženo 27. Prosinec 2023 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2023 (editace) Rok 2013, 250 tisíc najeto. je to dovezený z Nizozemska… Klučina, co mi to sháněl na tom nic neshledal. Tenhle šustivý/pumpující zvuk to začalo dělat třeba po cca 4/5 tisících kilometrech, co jsem s tím najela… IMG_8625.mov Editováno: 27. Prosinec 2023, autor: Niky07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 29. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2023 (editace) S rozvodama jsou u 2.0 a 1.6 problémy. Obvykle stačí jen prostor vyfoukat vzduchem a na řemen nanést speciální mazivo. Ono to sice zmizí, ale ve většině případů se to vrátí. To by mohl být i tento případ. Jinak na 210k km se rozvody dle intervalu mění, takže bych volil cestu kontroly stavu řemene a podle toho řešil dál. Určitě se to tu už někde řešilo, nicméně přikládám info stran hluků z rozvodů do přílohy 🙂 rozvody.pdf Editováno: 29. Prosinec 2023, autor: lucky.jack 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.