Polli Vloženo 19. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2023 Zdravím, koupil jsem Superba 3 rok 2016 a když jsem připojil Iphone přes kabel, normálně vše šlo (waze, zprávy, vše). Teď jsem připojil a nejde usb ani vepředu, ani vzadu. Zapalovač normalně jde, ale usb nejdou, ani v autoradiu - jako je vidím, ale nesvítí. Nedávno mi dodělávali zadní couvací kameru. Nevíte co s tím?..nedá mi to ani možnost nabíjet mobil přes kabel usb. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 19. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2023 Kontroloval jsi pojistky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 19. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2023 Vyměnit panel. Měl jsem tento problém na novém autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polli Vloženo 19. Prosinec 2023 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2023 Ale že nejde ani zadni usb? Pojistky jsou ok, to by mi nesel zapalovac ne?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polli Vloženo 19. Prosinec 2023 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2023 před 21 minutami, bouchy01 napsal: Vyměnit panel. Měl jsem tento problém na novém autě. A to jen tak odejde a nejde i zadní?... výměna je těžká?.. nějáký odkaz na díl?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 19. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2023 Nevím, mně to měnili v záruce. Asi ne celý infotainment, ale ten panel pod tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polli Vloženo 19. Prosinec 2023 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2023 Ted jsem se díval, ze se to ještě něják koduje na usb - ipod. Je mozné, ze se to aktualizaci oddelalo?..Na obrazovce vidim usb, ale nesvítí aktivně jako by nebylo nakódované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 19. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2023 to by si ich nevidel vobec. vyskusaj USB kluc s hudbou. 12V zasuvka ma osobitnu poistku, USB vzadu by mali byt tiez napojene osobitne, navyse nie su datove - len nabijanie. USB pod radiom je datove a aj na nabijanie. navyse este za dalsieho predpokladu, ze mas spravny a funkcny USB kabel a nie je chyba v nom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polli Vloženo 19. Prosinec 2023 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2023 Vsechno slo krasne i s timto kabelem, je to original skoda. Nabijet s nim jde doma, v aute vepredu ani vzadu nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita12 Vloženo 20. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2023 Přední USB a v loketní opěrce je zapojené do jednotky infotainmentu. Pokud Ti někdo dodělával kameru, tak ji musel mít odpojenou, protože se kamera do ní zapojuje také. Mohl ji zapomenout připojit nebo připojit špatně. Měl by to být asi žlutý samostatný konektor (viz. obrázek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polli Vloženo 20. Prosinec 2023 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2023 Tak už vše vyřešeno! Ano jak instalovali kameru, chyběla v pozici č. 9, pojistka na USB - vůbec tam nebyla. Dal jsem jí tam a vše jede jak má. Děkuji, vše za rady. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.