Přejít na obsah

Columbus, nejde USB


Doporučené příspěvky

Zdravím, koupil jsem Superba 3 rok 2016 a když jsem připojil Iphone přes kabel, normálně vše šlo (waze, zprávy, vše). Teď jsem připojil a nejde usb ani vepředu, ani vzadu. Zapalovač normalně jde, ale usb nejdou, ani v autoradiu - jako je vidím, ale nesvítí. Nedávno mi dodělávali zadní couvací kameru. Nevíte co s tím?..nedá mi to ani možnost nabíjet mobil přes kabel usb. Díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to by si ich nevidel vobec. vyskusaj USB kluc s hudbou. 12V zasuvka ma osobitnu poistku, USB vzadu by mali byt tiez napojene osobitne, navyse nie su datove - len nabijanie. USB pod radiom je datove a aj na nabijanie. navyse este za dalsieho predpokladu, ze mas spravny a funkcny USB kabel a nie je chyba v nom

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přední USB a v loketní opěrce je zapojené do jednotky infotainmentu. Pokud Ti někdo dodělával kameru, tak ji musel mít odpojenou, protože se kamera do ní zapojuje také. Mohl ji zapomenout připojit nebo připojit špatně. Měl by to být asi žlutý  samostatný konektor (viz. obrázek)

 

ridici-jednotka-vw-5na035043-mib-2-5-97168572.thumb.webp.d41768ef68a2d6205795ed3efdf09506.webp

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...