Marty34 Vloženo 5. leden 2024 Vloženo 5. leden 2024 Dobrý den, u LP dveří, při jízdě nad 110 km/h zřejmě protahuje vzduch, což vydává nepříjemný bzučivý zvuk "vzzzzzzzzzz...". Problém je, že toto se neděje vždy a ne pravidelně. Někdy se to projeví u 110 km/h, někdy u 130 km/h a někdy vůbec. Těsnění vypadá opticky i po hmatu naprosto v pořádku a v servise závadu neobjevili. Nemáte někdo prosím podobnou zkušenost? Přivádí mě to už k zoufalému šílenství. Citovat
lucky.jack Vloženo 5. leden 2024 Vloženo 5. leden 2024 (editace) U scaly a kamiqa byly špatně udělaný těsnění na dveřích, tam kde končí u A sloupku. Nekončily až u dveří, ale kousek na nimi. Někde jsou fotky, zkusím dohledat. EDIT: doplněno: můžeš si vybrat 🙂 11.pdf 12.pdf Editováno: 5. leden 2024, autor: lucky.jack 1 Citovat
Marty34 Vloženo 6. leden 2024 Autor Vloženo 6. leden 2024 Díky moc lucky.jack. Bohužel se v mém případě nezdají ani trochu v nepořádku. Citovat
lucky.jack Vloženo 8. leden 2024 Vloženo 8. leden 2024 Zkus přelepit některé části dveří maskovací páskou na malování. A dělat zkušebky, tak se dá vysledovat v kterém místě hluky vznikají. 1 Citovat
Petr L. Vloženo 8. leden 2024 Vloženo 8. leden 2024 Dělá mi to taky, na tom těsnění mám 2mm mezeru, až bude tepleji, tak s tím skočím do servisu. Díky lucky.jack Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.