Marty34 Vloženo 5. Ledna Sdílet Vloženo 5. Ledna Dobrý den, u LP dveří, při jízdě nad 110 km/h zřejmě protahuje vzduch, což vydává nepříjemný bzučivý zvuk "vzzzzzzzzzz...". Problém je, že toto se neděje vždy a ne pravidelně. Někdy se to projeví u 110 km/h, někdy u 130 km/h a někdy vůbec. Těsnění vypadá opticky i po hmatu naprosto v pořádku a v servise závadu neobjevili. Nemáte někdo prosím podobnou zkušenost? Přivádí mě to už k zoufalému šílenství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 5. Ledna Sdílet Vloženo 5. Ledna (editace) U scaly a kamiqa byly špatně udělaný těsnění na dveřích, tam kde končí u A sloupku. Nekončily až u dveří, ale kousek na nimi. Někde jsou fotky, zkusím dohledat. EDIT: doplněno: můžeš si vybrat 🙂 11.pdf 12.pdf Editováno: 5. Ledna, autor: lucky.jack 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty34 Vloženo 6. Ledna Autor Sdílet Vloženo 6. Ledna Díky moc lucky.jack. Bohužel se v mém případě nezdají ani trochu v nepořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 8. Ledna Sdílet Vloženo 8. Ledna Zkus přelepit některé části dveří maskovací páskou na malování. A dělat zkušebky, tak se dá vysledovat v kterém místě hluky vznikají. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 8. Ledna Sdílet Vloženo 8. Ledna Dělá mi to taky, na tom těsnění mám 2mm mezeru, až bude tepleji, tak s tím skočím do servisu. Díky lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.