Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

..hmm to mi moc nepomohlo...kde přesne to najdu? ...ako to vyzerá? dík

sundej dekl pod palubovkou a uvidis asi 6 matek M5 nebo M6, jsou označeny polepkama, dvě jsou myslim 30ka, a jeden kontakt je X...

Chlapi tak som to včera večer po robote rozobral - stierače, ľavý kryt pod volantom, posunul relebox a zapojil tých pár káblikov do toho hnusného štekra pod stieračmi, do ktorého som sa ledva ledva dostal a kým som pochopil, že ho treba aj odomknuť tou ružovou pojístkou aby sa tam dali strkať tie nožnové kontakty...! ...ale inak to bola BRNKAČKA, a po druhý krát by som to zmákol za polovičný čas...a predstavte si ten TPM normálne FUNGUJE ako by tam bol od výroby (vlastne si môžem otvoriť dcersku spoločnosť Škoda na montáž TPMs :p ) ....mier každému kto sa snažil poradiť a dík moc za rady

Nechcem sa chváliť ale čo ti tam tak dlho trvalo na tom :o 1hod. tam nemam čo robiť a ty to tam montuješ na dve etapi to by bola firma na montaž tempomatov to ti teda poviem :p ale hlavne že to maš a si stým spokojni :specool:

Upraveno od smreko

...díky moc a ešte mi plss niekto vysvetlite čo je to X75 matica?? :help:

podle mě a schémat to má jít na pojistku č. 5 modro/černá (x 75 je žlutočerná)

• 1 měsíc později...

Jak píše Vaša!!! Origopříslušenství je to napojené na modro-černý do pojistkovky na pozici 5, na X75 v klidu zapomenout.

To jsem z toho jelen, koupil jsem tempomat a barvy a počet vodičů kabeláže odpovídá prvnímu popisu, t.j. modročerný vodič na X75.......

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.