Publikováno Leden 8, 20241 r Ahoj začala se mě teď po zapnutí zapalování objevovat hláška "Závada elektrická dětská pojistka"... Máte s tím někdo zkušenost o co se jedná? Předem díky za postřehy
Leden 9, 20241 r SW problém, aktualizace v servisu Teda co mně paměť sahá 🙂 . Jinak určitě diagnostiku. Upraveno Leden 9, 20241 r od lucky.jack
Leden 9, 20241 r Zdravím, dnes ráno sa manželke na aute (Kodiaq 2019) objavila rovnaká chybová hláška + jej vypísal palubný počítač akumaltor 12V nedobiji a potom nastartujte manuálně, ale pritom žiadna kontrolka dobíjania nesvieti a auto bezproblémov opakovane štartovalo. Manželka s ním odišla do práce (28 km a popráci späť). Viem, že bez diagnostiky to nevyriešim, ale aj tak se chcem spýtať, či to mohol sposobiť relativne silný mráz ( v noci bolo -13,5 °C) a poklesom napätia v akumulátore. Auto sa ráno ohrievalo pomocou nezávislého topenia (z výroby). Ďakujem za reakcie.
Leden 9, 20241 r Autor U mě to bylo poklesem napětí na baterii...auto začne odstavovat pak různé asistenty a může vypsat i nějaké chyby. Ale chce to načíst. V historii baterky jde pak vše vyčíst... Je pravděpodobný vzhledem k současným mrazům, že u tebe bude stejná příčina pokles napětí na baterce....
Leden 9, 20241 r Autor Jasný není za co ješťě mě to hned po nastartování psalo i hlášku "Funkce manévr brzdění nyní nedostupná"....
Leden 30, 20241 r Zdravím! Stejný problém. Přišli mrazy, akumulátor po 4 letech odešel a po neúspěšném opakovaném startování auto napsalo tuhle chybu. Závada dětské pojistky. Batérie následně výměnná za novou, ale chyba zůstala. Dnes po návštěvě Škoda servisu a po provedení diagnostiky je chyba pryč a auto už ji nezobrazuje. Podsvícení tlačítka elektrické pojistky se rozsvítí oranžově. Takže všechno funguje jak má. Vypadá to že to je tak jak tady popisuje kolega, při poklesne stavu napětí v batérii auto začne vypínat, asistenty a funkce.
Březen 12, 20241 r Opět po čase se mi zobrazila závada dětské pojistky, u mě se ale objeví problém s procvakáváním zámků všech dveří, když překročím 20 kilometrů v hodině (což předpokládám, že je automatický zámek). Je to taky spojeno s tím, že se mi pravé přední dveře občas neotevřou. To už asi nevypadá jen na SW problém, že?
Březen 13, 20241 r Autor Těžko říct, chce to načíst a od toho se odpíchnout dál. Ale tohle spíš vypadá jestli nemáš načnutý nějaký el. svazek.
Březen 14, 20241 r Mel jsem to podobne. Nejdriv sem tam nesli otevrit dvere a pak zase sli... A pak uz nesli vubec... Zamek dveri za 5000 kc Ted mi to zacalo delat na dverich u ridice pro zmenu, sahnu na kliku auto se odemkne ale moje dvere nikoli... Takze pocitam ze ty zamky asi odejdou postupne vsechny...
Červen 24, 20241 r Caute chalani, ttiez mam problem s detskou poistkou (+okno a kadeco ine). Kupil som novy ovldac okien a chcem ho vymenit. Dobre to robim? Lebo to nejde a nechcem to zlomit...
Červen 24, 20241 r Pokrocil som, no neviem to rozpojit, akoze seriozne. Cervenu poistku som uvolnil, no taham v smere poistky a nejde...
Červen 24, 20241 r prosím ta mohol by si mi urobit sken tvojich dverových jednotiek? mal by som zaujem dorobit si tieto detske poistky ale neviem ake potrebujem jednotky. a možno ich aj mam .dakujem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.