Přejít na obsah

Vogast

Uživatel
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

1 113 zobrazení profilu

Oznámení Vogast

  1. Opět po čase se mi zobrazila závada dětské pojistky, u mě se ale objeví problém s procvakáváním zámků všech dveří, když překročím 20 kilometrů v hodině (což předpokládám, že je automatický zámek). Je to taky spojeno s tím, že se mi pravé přední dveře občas neotevřou. To už asi nevypadá jen na SW problém, že?
  2. Asi o měsíc jsem se nevešel do varianty, kdy se do Kodiaqu začala dodávat funkce dálkového odemykání a zamykání přes aplikaci. Lze to dodělat a co by to představovalo? Díky.
  3. Lze vyhřívání volantu napárovat na spuštění nezávislého topení?
  4. Ahoj, jde nahrát vzhled designu virtuálního kokpitu z RS do běžné verze?
  5. 1) Služba Škoda Connect má dvě podslužby - Care Connect a Infotainment Online 2) Můžu potvrdit, že Care Connect funguje BEZ vložené sim karty. Jak již bylo řečeno, využívá se integrovaná e-sim. Služby, které "ovládají auto" - otevírání dveří, zapínání nezávislého topení, info o spotřebě atd. 3) Pro fungování dopravních informací musí být objednána služba Infotainment Online a připojení k internetu pomocí simky, donglu nebo hotspotu.
  6. Co je to za tarif na té Twist kartě? Na tom t-mobile webu je to dost nepřehledný.
  7. Světlá výška je asi stejná, ale auto bude zřejmě sedět výš, protože světlá výška je u tohoto paketu měřena od plastů. Tak je možné, že paní na callcentru měla nakonec pravdu.
  8. Pridam jedte jednu moznost. V mem pripade to byl palivovy filtr, ktery spustil blikani zhaveni...
  9. Nemohl bys sem Samurai hodit typ, ktery si kupoval? Dík!
  10. Fakt jste to kluci nikdo nedělal? Sedím v Octávce dost blízko a při nastupování se ošoupává bok sedačky...
  11. Ahoj lidičky, máte někdo dodatečně montovány elektronicky nastavitelná přední sedadla? Podle specifikací se to dodává pouze do Octávky L/K, ale dost bych o tom uvažoval i do své. Buď jsem blbě hledal nebo tady na fóru nic k tomuto tématu není. Popř. zvládnul by to někdo namontovat nebo aspoň co by to stálo? Díky
  12. Chtěl bych vyměnit volant RS bez multifunkce za volant RS s multifunkcí z automatu. Volant RS s multifunkcí nemám, takže ho musím někde sehnat. Mohli byste mi prosím poradit, na koho se obrátit s koupí a montáží? Sám si netroufám... Popř. poslat i cenovou nabídku na PM. Dojedu kamkoliv.
  13. Tak to spravilo správné nakódování v servisu za 300 Kč.
  14. Ahoj Matěji, mám ten samý problém, podařilo se ti to nějak vyřešit? Dnes jsem to zkoušel a prostě jsem to nerozchodil. Mám GSM 1Z0 035 729 E, což jsem se tady dočetl, že by měla být GSM II. Na foru jsem odpověď nenašel.
×
×
  • Vytvořit nový...