Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím,

po hodině cesty mi začalo auto pravidelně každou cca 3. sekundu pípat bez rozsvícení jediné kontrolky. Po zastavení a znovunastartování se pípání ještě zintenzivnělo a pípání tedy probíhalo i bez jízdy jen po nastartování. Po rozjezdu a pár ujetých metrech pípaní přestalo a další hodinu po cestě domů už se neozvalo. Při další jízdě se pípání spustilo už po pár ujetých kilometrech a nepřestalo dalších skoro 30 minut. Po cestě domů už opět nepípalo. Takto se to opakovalo již několikrát. Auto je nově koupené před 3 týdny, ojeté, r. 2018. Týden po základním servisu - olej, filtry, dofouknuté pneu. Tušíte někdo čím by to mohlo být? Díky

Vloženo

Pravděpodobně tedy nejde o Škoda-style pípání? To, co je slyšet, když otevřeš dveře s vypnutým motorem a zapnutými světly, nebo když delší dobu jedeš bez pásů... jo, pásy. Musel jsem kdysi dávno do servisu s zámkem pásu, co neustále vyhazoval chybu (symbol airbagu). Ono těch "chimes" má škodovka dnes víc druhů, nízký, vysoký, otravný (nepřítomnost klíčku)...

Vloženo
před 30 minutami, Šárkaa napsal:

Zajímavé, to mě nenapadlo. Je pravda, že auto bylo předtím firemní.

Můžete mi poradit, jak se toho zbavit? Dá se GPS lokátor nějak vypnout? 

Díky

Kontaktovat předchozího majitele, co tam za GPS modul je a kde v autě je. Vypnout asi ne, lépe asi demontovat (odpojit).

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...