ghkim Vloženo 19. Února Sdílet Vloženo 19. Února Čaute, bol som u predajcu Škoda a tvrdia mi, že nie je možné dokúpiť odkladaciu schránku pod sedadlo spolujazdca. Sedadlo spolujazdca je manuálne (síce výškovo nastaviteľné) a miesta je pod ním dosť. Na nete som našiel len PR kód QE5. Viete mi niekto pomôcť, prosím. V minulosti som si ju objednal a aj namontoval do F3 (pod šoféra), kolega do O2 a kamarát do O3. Neverím že do O4 by mal byť nejaký problém. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghkim Vloženo 20. Února Autor Sdílet Vloženo 20. Února Tak našiel som ešte, že bola aj ako súčasť paketu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 20. Února Sdílet Vloženo 20. Února Mám starší P(etku) a v ní není odkládací schránka pod sedadlo pro Octavii IV vůbec vyobrazena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghkim Vloženo 20. Února Autor Sdílet Vloženo 20. Února V nejakom katalógu na nete bolo aj foto, ale bez čísla. Skúsim ešte pohľadať. V dokumentoch som našiel len toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek 13 Vloženo 21. Února Sdílet Vloženo 21. Února Schránka se montovala do KW 48/2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghkim Vloženo 21. Února Autor Sdílet Vloženo 21. Února Super, máme ďalší poznatok. A vie niekto aj prečo sa neskôr už nedodávala? Viete sa niekto dostať k číslu na základe ktorého to viem objednať? Prípadne či by sa tam nedala namontovať z inej škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubos23 Vloženo 21. Února Sdílet Vloženo 21. Února Ja ju pod sedadlom spolujazdca mám. RS vyrobená máj/2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghkim Vloženo 21. Února Autor Sdílet Vloženo 21. Února Prosím a OEM číslo dielu sa dá prečítať? Samozrejme nechcem aby si to vymontovával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubos23 Vloženo 22. Února Sdílet Vloženo 22. Února (editace) toto je jediné číslo ku ktorému som sa dostal. EDIT čo sa ale týka praktického využitia tejto schránky, tak je to dosť obmedzené. Ledva som tam natlačil jednu reflexnú vestu. Editováno: 22. Února, autor: lubos23 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 22. Února Sdílet Vloženo 22. Února Etka u Octavie IV zadnou schranku nenabizi ale nabizi dva ramy sedaku(4K0881106, 5WA881106), kde ten druhy se pouziva v rade dalsich modelu U "premiovejsich" modelu schranka v nabidce nebyla u scaly/kamiqa jsou tato cisla 81A882602 prava 654882601 leva 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 22. Února Sdílet Vloženo 22. Února Mělo by jít o schránku s číslem: 8K0 882 602 B 4PK pod spolujezdce a 8K0 882 601 B 4PK pod řidiče. V obou případech manuální sedadla se standardním černým oplastováním. V béžovém provedení se potom index na konci liší a místo 4PK je CE3. Pro montáž je navíc potřeba 4x N 900 880 03 (plechová matice) a 4x N 907 371 05 (šroub). Můj zdroj si úplně jistý bohužel nebyl, ale nic lepšího se mi zjistit nepodařilo. A jelikož díly nejsou uvedené v žádném katalogu pro O4, nemám tuto informaci jak ověřit. Číslo dílu je na schránce uvedené nahoře, takže bez demontáže se k němu nedá dostat. Když jsem ale aspoň porovnával fotky schránky s tímto číslem a té v O4, sedí to. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 22. Února Sdílet Vloženo 22. Února Pokuď ta čísla pro O4 sedí, tak jsou v Etce uvedeny například v Audi A5, jsou zde vyobrazeny (typ 4PK). Takže objednat u Audi, nebo například zde : https://www.lkq.cz/Product/VAG-8K0882602B4PK/1002905681 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 22. Února Sdílet Vloženo 22. Února Schránky sedí vizuálně, ale číslo bez demontáže ověřit nepůjde. To že by mělo jít o schránku z některých modelů Audi taky souhlasí. Pokud někdo s O4 nebude ochotný schránku vyndat a podívat se na číslo nahoře, úplná jistota nebude. Pro porovnání sedadlo z O4 s osazenou schránkou a ta zmiňovaná v předchozích příspěvcích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghkim Vloženo 23. Února Autor Sdílet Vloženo 23. Února Ďakujem všetkým čo prispeli. No keď si to porovnám s tým čo mám v F3, tak pre O4 je to naozaj malé. Ale čo už, skúsim zohnať a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.