Konik Vloženo 3. Března Sdílet Vloženo 3. Března Zdravím. Řešil někdo vyhřívání zadních sedaček? Jak a kde umístit ovládání. Nějaké "centrální" vypínáni či kontrola z místa řidiče, když děti zapomenou vypnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 3. Března Sdílet Vloženo 3. Března (editace) Originální řešení existuje. Na nové krátké loketce je nahoře místo na tlačítka vyhřívání nebo USB sloty. A ono je to relativně jednoduché, jak to vypnout z místa rodiče 🤣. Stačí vypnout zapalování. Znova to nenaskočí. Editováno: 3. Března, autor: miklisek 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 5. Března Sdílet Vloženo 5. Března (editace) ja to momentalne resim s HT cars. podle nich a jejich spratelene dilny by to nemel byt problem dodelat, upravi jen jejich sadu na predni sedadla (potreba delsi kabely). ovladani je zezadu v loketce misto usb slotu, jsou potreba jine bocnice, tlacitka vyhrivani a plast na ne, to by melo byt vse. cena vcetne vsech materialu a prace vypada na +- 11000. ja to jeste rozmyslim, je to dost penez navic auto je jeste v zaruce par mesicu. uvidim az skonci. i tak me ale dost desi kolik auta je na to potreba rozdelat. meli by to byt profici ale treba rozparani tech sedacek se bojim aby to na nich nezanechalo nejake nasledky Editováno: 5. Března, autor: karlosx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 5. Března Sdílet Vloženo 5. Března Záruky bych se nebál. Cena je ale docela hodně. Holt ta práce. Ono rozčalounit sedačky je časově dost náročné. A mapojuje se to na řídící jednotku předních sedaček? Nebo se musí dát druhá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Března Sdílet Vloženo 6. Března mala by ist druha. takto to maju minimalne O3 a vyssie. neviem o tom, ze by sa dalo na prednu jednotku vyhrevu napojit este nieco navyse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konik Vloženo 23. Června Autor Sdílet Vloženo 23. Června To originální řešení vypadá libově. Asi bude dilema. Nedávno jsem přidělal ty USB konektory. Děti jezdí se mnou často a mobily, tablety skoro stále prázdné. Ty využijí celý rok. A v zimně jen občas. Ale brblají, že my v předu se hřejeme a oni nic. Budou si muset vybrat, no. Ty pokládané dečky se mi moc nelíbí a hlavně, když se nevypnou, jedou pořád. Už jsem roztopil jednu rozdvojku, když tam zůstaly 2 podložky puštěné naplno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 23. Června Sdílet Vloženo 23. Června USB sloty se dají řešit vložením origo zásuvek do prostoru pro malou láhev v tunelu za loketkou nebo dodělat USB šroubovací zásuvku, jak jsem to kdysi dělal já. Najdi si příslušné téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konik Vloženo 27. Června Autor Sdílet Vloženo 27. Června Máte někdo číslo dílu těch origo tlačítek pro vyhřívání zadních sedaček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 7. Července Sdílet Vloženo 7. Července jo ja mam vsechny dily ulozene, jen sem se porad nerozhoupal, mam strach o ty sedacky ze uz je nedaj dokopy https://www.automultimedia.cz/cz/shop/sedadla-prislusenstvi-8/5ja963105-5ja963106-tlacitko-vyhrevu-sedacky-seat/ https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5ja864279b9b9-krytka-loketni-operky-leva-skoda-42327.html https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5ja864280b9b9-krytka-loketni-operky-prava-skoda-42328.html https://www.oemvwshop.com/5ja863617a-9b9-trim-for-switch-satin-black-p2194389/?cdata=UHJvZHVjdFNlYXJjaFNlcnZpY2UuU2VhcmNoSWQ9Mjg0MzA4MQ== (tohle jsem jinde nenasel ale mozna by to objednal AS podle cisla dilu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 7. Července Sdílet Vloženo 7. Července Zadej na webu Auto Kelly do lupy "5JA863617A", vyber odstín 9B9 a objednej. Oni už to seženou, i když to nemají skladem. Nebo objednat v AS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.