Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den,

Mám škoda Karoq, rok výroby 09/2022 a neustálé problém se senzorem Travel assist. 

Bez ohledu na počasí auto hlásí ,,Travel assist nyní nedostupný" provázené výrazným pípnutím. Takto i několikrát za 2 minuty. Rekord zatím 14x 6 minut.

Při poslední servisu našel mechanik nějaké problémy, které následně resetoval, vše bylo v pořádku zhruba měsíc, poté zase tento problém.

Zkoušel jsem umýt čelní sensor, včera jsem v myčce a stejně problém přetrvává.

Máte s tím někdo zkušenosti? Může být třeba někde nějaká nečistota? Z prostoru motoru se k senzoru jednoduše nedostanu.

Děkuji za tipy.

tj v zaruce, takze neni jednodussi se obratit na servis?

Ahoj mám taky 9/2022. Mě se Travel assist nevypínal nikdy. Ale když jsem byl v servisu, tak mi tam nahrávali i nějakou svolávací akci (k jiné opravě). A tam říkaly, že je to něco s Travel assistem, ale to byla nějaká věc ohledně bezpečnosti. Jinak podle VIN na webu mi to svolávací akci nikdy nehlásilo.

Upraveno od breakHunter

Nejspíš problém s kapacitní volantem, svého času to byl docela velký problém. V servise by si s problémem v rámci záruky měli poradit (nový SW, popřípadě výměna volantu).

Stary problem s kapacitnym volantom....prehrava sa software vo volante a kamere,aspon teda u Skodovky.Servis ma na to TPI.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.