Sumsang Vloženo 10. Dubna Sdílet Vloženo 10. Dubna (editace) Ahojte, stretol sa s tym niekto? Nikto mi nevedel povedať co to je a v autorizaku mi povedali ze to záleží od kusu a nemam to riesit. Ked stojim na mieste a pridavam plyn tak mi tam nieco klepka. Auto ma 72tis km. Stretol sa s stym uz niekto? Ked idem cca 30-40km/h tak auto pocut chraplave zvuky z podvozka. Ďakujem za kazdy koment. Môj film 2.mp4 Editováno: 10. Dubna, autor: Sumsang Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prof. Birkermaier Vloženo 10. Dubna Sdílet Vloženo 10. Dubna (editace) Mám DPCA, najeto 65 tisíc a přesně toto mi to dělá tak od 10 tisíc, zatím jsem to nijak neřešil. Podezříval jsem setrvačník nebo převodovku, ale se šlapáním na spojku se to u mě nijak nemění. Editováno: 10. Dubna, autor: Prof. Birkermaier Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav183 Vloženo 22. Července Sdílet Vloženo 22. Července Ahojte mám úplne rovnaký problém a rovnaký zvuk. najazd mám však 205tis. podarilo sa vám voľačo zistiť? spojky v DSG a dvojhmota sú nové. dakujem za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumsang Vloženo 22. Července Autor Sdílet Vloženo 22. Července Robilo ti to od zaciatku alebo to zacalo robit az teraz? V servise mi povedali ze to niektore auta robia a niektore nie, ze jw to vlastnosť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav183 Vloženo 22. Července Sdílet Vloženo 22. Července Auto to robí od 170tis km ako ho mám. Predpokladám že to robí od nová. Je to rok 2019. Pátral som po tomto zvuku,príde mi to ako keby to išlo z vačky od motora ale môže sa to prenášať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumsang Vloženo 22. Července Autor Sdílet Vloženo 22. Července Mam navštíviť jedného mechsnika, ktory skúsi dať remeň dole a naštartuje. Len tak sa ziati kde je problem lebo to robi nieco co sa točí. Budem to riešiť o cca 2 týždne ale ak by si to riesil ty skor tak môžeš napísať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav183 Vloženo 22. Července Sdílet Vloženo 22. Července Kladku a reken som vymenil pred mesiacom. Nepomohlo. Remeňu a kladke nebolo vôbec nič. klima kompresor OK. Alternátor OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prof. Birkermaier Vloženo 22. Července Sdílet Vloženo 22. Července Jinak já mám manuál, takže s převodovkou to souviset nebude. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav183 Vloženo 22. Července Sdílet Vloženo 22. Července To ide od motora na 100% z hlavy. Mne to tak príde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav183 Vloženo 2. Srpna Sdílet Vloženo 2. Srpna V 22. 7. 2024 na 17:11, Sumsang napsal: Mam navštíviť jedného mechsnika, ktory skúsi dať remeň dole a naštartuje. Len tak sa ziati kde je problem lebo to robi nieco co sa točí. Budem to riešiť o cca 2 týždne ale ak by si to riesil ty skor tak môžeš napísať. Tak ako prišiel si na niečo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 2. Srpna Sdílet Vloženo 2. Srpna Tipnul bych si vstřikovače, nebo něco okolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav183 Vloženo 2. Srpna Sdílet Vloženo 2. Srpna Vstrekovače asi nie, myslím si. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 4. Srpna Sdílet Vloženo 4. Srpna (editace) kdyby to byl TS od alfy romeo, tak bych rekl, ze to je KO nastavovac polohy vackovyho hridele... dost podobny zvuk a chovani Editováno: 4. Srpna, autor: JiVi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav183 Vloženo 4. Srpna Sdílet Vloženo 4. Srpna Alfu som mal asi 10rokov dozadu 1.4 TS a presne som to menil. Mne to tiež príde niečo podobne. Zvuj je skoro presne ten istý ako v alfa akurát že v tsi trosku jemnejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalda1987 Vloženo 12. Srpna Sdílet Vloženo 12. Srpna V 10. 4. 2024 na 21:29, Sumsang napsal: Ahojte, stretol sa s tym niekto? Nikto mi nevedel povedať co to je a v autorizaku mi povedali ze to záleží od kusu a nemam to riesit. Ked stojim na mieste a pridavam plyn tak mi tam nieco klepka. Auto ma 72tis km. Stretol sa s stym uz niekto? Ked idem cca 30-40km/h tak auto pocut chraplave zvuky z podvozka. Ďakujem za kazdy koment. Môj film 2.mp4 18.59 MB · 0 stažení Ahoj mám ten samy problém … jak jsi to vyřešil už se ví čím to bylo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav183 Vloženo 31. Srpna Sdílet Vloženo 31. Srpna Caute už ste niekto prišli nato co spôsobuje to hrkotanie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.