Prosinec 29, 200618 r Kámoš to má, pokud vím elektrika mu funguje, blinkr nezapojoval, ale asi by to neměl být takový problém. Vypadá to fakt dobře. Akorát je rozdílný tvar příruby úchytu (ta stará je protáhlejší) a na dveřích ti pak kouká jeden otvor, on to zatmelil.
Leden 4, 200718 r Zní to zajímavě - hoď foto - určitě bych měl ty zrcátka dřív jak auto - teda pokud to bude vypadat very good. Zrovna dnes jsem viděl že v tom zrcátku neni jenom blinkr - maník zastavil a blinkry v zrcátkách svítily bíle jako pozičky ( něco jako světýlko ve dveřích když jsou otevřené )
Leden 4, 200718 r Autor No, to se mi právě líbí.... Ikdyž Tvoje Oki je neodolatelná!!!!!!! Klobouk dolů
Leden 6, 200718 r zracatka z OII na OI jsem sice jeste nevidel,ale vzhledem k tomu ze 2ka ma o neco ostrejsi a hranatejsi tvary,nechal bych zrcatka,zrcatkama...nemuselo by to byt zrovna pekne ,,ale co neni muze jednou byt
Duben 29, 20178 r Ahoj všem koupil jsem,zrcatka z o2 na o1 mam rok 99 kombi uz je tam,mam poradí někdo jak zpojit pin??? Z 02 vede 9 dratu z o1 jen 5 nebo 6,díky Mates
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.