Tompo Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Zkoušel jste to někdo? Je to možné? Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunter1 Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Kámoš to má, pokud vím elektrika mu funguje, blinkr nezapojoval, ale asi by to neměl být takový problém. Vypadá to fakt dobře. Akorát je rozdílný tvar příruby úchytu (ta stará je protáhlejší) a na dveřích ti pak kouká jeden otvor, on to zatmelil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 tak to vyfot,a hod foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 31. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Tak, tak....přihoď foto.... jsem zvědavej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pietro Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Moze to vyzerat dobre. Tesim sa na foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 foto foto foto, taky jsem zvědavej,tak šup šup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 ehm, fotky budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 4. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Dík za ty fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Dík za ty fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 tak kde to vazne ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Zní to zajímavě - hoď foto - určitě bych měl ty zrcátka dřív jak auto - teda pokud to bude vypadat very good. Zrovna dnes jsem viděl že v tom zrcátku neni jenom blinkr - maník zastavil a blinkry v zrcátkách svítily bíle jako pozičky ( něco jako světýlko ve dveřích když jsou otevřené ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 4. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2007 No, to se mi právě líbí.... Ikdyž Tvoje Oki je neodolatelná!!!!!!! Klobouk dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fredy Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Hod tam to foto. Teraz mam rozbite zrkadlo nech je inspiracia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Hod tam to foto. Teraz mam rozbite zrkadlo nech je inspiracia. FOTOOOOOOO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 zracatka z OII na OI jsem sice jeste nevidel,ale vzhledem k tomu ze 2ka ma o neco ostrejsi a hranatejsi tvary,nechal bych zrcatka,zrcatkama...nemuselo by to byt zrovna pekne ,,ale co neni muze jednou byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matess1985 Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 Ahoj všem koupil jsem,zrcatka z o2 na o1 mam rok 99 kombi uz je tam,mam poradí někdo jak zpojit pin??? Z 02 vede 9 dratu z o1 jen 5 nebo 6,díky Mates Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 30. Duben 2017 Sdílet Vloženo 30. Duben 2017 Dej foto jak to mas udelane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.