Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Hezký den přátelé. Poradí mě prosím někdo?Mám Fabii 1.4 MPi Comfort r.v. 2001 najeto 80 000 km. Poslední dobou mě na volnoběh zhasíná motor ,nebo při přidání plynu jako by se zahlcoval. Rovněž přidávání plynu není plynulé a vůz jako by poskočil. Pozoruji snížení výkonu a zvýšení spotřeby. Údajně by prý mohlo jít o závadu v sacím systému. Že by si to někde přisávalo falešný vzduch. Moc děkuji za radu. Honza. :kol-22:

Důležitým prvním krokem je zjistit VAGem (diagnostikou) chybová hlášení, která tě navedou tím správným směrem.

Důležitým prvním krokem je zjistit VAGem (diagnostikou) chybová hlášení, která tě navedou tím správným směrem.

Presne tak lebo z takehoto popisu to moze byt hocico. Vprvomrade by som skontroloval filtre a sviecky ale ako hovorim moze to byt hoci co. :kuk:

Hezký den přátelé. Poradí mě prosím někdo?Mám Fabii 1.4 MPi Comfort r.v. 2001 najeto 80 000 km. Poslední dobou mě na volnoběh zhasíná motor ,nebo při přidání plynu jako by se zahlcoval. Rovněž přidávání plynu není plynulé a vůz jako by poskočil. Pozoruji snížení výkonu a zvýšení spotřeby. Údajně by prý mohlo jít o závadu v sacím systému. Že by si to někde přisávalo falešný vzduch. Moc děkuji za radu. Honza. :kol-22:

Měli jsme v práci něco podobného, motor zhasínal na volnoběh např. při dojezdu na křižovatku. Bylo prasklé těsnění pod sáním, po určitém čase opět něco podobného, to byla zase vadná lambda sonda.

Základ je vyčistit škrtící klapku a provést její nastavení.

• Autor

Všem moc děkuji za radu. Věřím že pomůže. Ještě jednouděkuji. Valach

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.