Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

radši ne.Pač sem z toho rozesmutnělej.

Ze sousedek :p?

Ty woe, teď jsem zjistil, že sousedka už je doma a že jsem si v noci lehce rozsekl obočí - měl jsem mob. na nabíječce nad postelí a asi jem měl divoký sny a strhl si mobil do postele a nabíječka mě trefila nad oko, půl cm šlinec a trochu oteklé :feve:

tohle :help:

uz to nehul draku ;)

No v noci to bolelo jak ku*va, ale vylézat se mi nechtělo a až teď jsem se viděl v zrcadle..

proto radsi do zrcadla nekoukam

radši ne.Pač sem z toho rozesmutnělej.

Ze sousedek :p?

ne to ne.To je dlouhá story

dobrý odpoledne

dobrý odpoledne

Hi :)

dobrý odpoledne

Hi :)

čus

Ty woe, teď jsem zjistil, že sousedka už je doma a že jsem si v noci lehce rozsekl obočí - měl jsem mob. na nabíječce nad postelí a asi jem měl divoký sny a strhl si mobil do postele a nabíječka mě trefila nad oko, půl cm šlinec a trochu oteklé :feve:

tohle :help:

Radši obrátíme list :)

Koukám u učení na Óčko a v jendom klipu mě zarazilo, že Amíci ví jak poznat, že duše je píchlá...nebo to tam aspoň ukazovali :)

Tak jsem pro dnešek skončil s francouzštinou a jdu do garáže, škodahome se blíží, tak se tu zatím mějte :)

Tak jsem pro dnešek skončil s francouzštinou a jdu do garáže, škodahome se blíží, tak se tu zatím mějte :)

a co dete delat pane...ja budu zitra nocovat v garazi...to bude orgie

Na autě už max. leštit, i když to nechám spíš až na zítra, ale chci udělat ještě pár věcí kolem, takových co měsíce odkládám a nestíhám.

Brácha smaží smažák a z okna se valí kouř...na otázku co to je za dým odpovídá není ohně bez kouře, ale hlad mám, takže max. větrám :p

Tak jsem se tu zase na chvíli zastavil a vidím, že se tu pomalu loučíte!!! A francouzština dopadla u sousedek dobře, co???

orgie :prc:lol

Brácha smaží smažák a z okna se valí kouř...na otázku co to je za dým odpovídá není ohně bez kouře, ale hlad mám, takže max. větrám :p

vás bych chtěl mít doma :help:

Tak z toho mám zažítek a to to jen čtu. Asi se někdy přijedu podívat :p

já bych to radši neriskoval

já bych to radši neriskoval

Myslíš??? Je fakt, že bych raději viděl fotky těch sousedek, abych věděl, jestli to stojí za to :p

Myslíš??? Je fakt, že bych raději viděl fotky těch sousedek, abych věděl, jestli to stojí za to :p

je fakt,že ty fotky mu tu furt chybí

Třeba dnes něco spáchá a dodá. Nebo můžem založit nové téma jen na jeho sousedky :)

Tak já to dnes balím. Tak se měj a snad zítra :palec2:

Čau.........

bry den alkoholicii -_- -_- -_- -_-

Třeba dnes něco spáchá a dodá. Nebo můžem založit nové téma jen na jeho sousedky :)

Tak já to dnes balím. Tak se měj a snad zítra :palec2:

Čau.........

Furt jen sousedky sousedky...už jsem to ale skoro vymyslel-budem s bráchou číhat u plotu a jako se fotit a až ony půjdou, vyfotím je na pozadí...nebo že by jejich pozadí :p ? Něco vymyslím, ale nevím jestli to bude hned, teď kutím v garage :)

A požár se nekonal a sýr byl dobrej :)

Dobré odpoledne,ale je tu narváno :D

• Autor
:) morgen
Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.