Publikováno Leden 2, 200718 r Zdarec. prosím o radu, kde se nechají koupit gumové koberečky na Octavii. Mám na mysli takové ty vaničky, z kterých se nechá snadno ten bordel vylít. Našel jsem na Fabii a na Felicii, ale na Octavii ani prd. Díky za radu
Leden 2, 200718 r Autor http://www.guzu.cz/produkty/automobil/aspecial.htm no jo, to jsou sice origo napasované, ale nejsou to ty vysoké lavory.... ale dík zkusím ještě hledat. A jaké se tam vůbec dávaly origo gumové??? Popřípadě bych koupil ty originály, jestli jsou vyvýšené...
Leden 2, 200718 r no pokial si pamatam, tak na O1 sa vane nerobia. ja som to svojho casu zhanal tiez. robi sa iba vana do kufru ...
Leden 2, 200718 r Autor Mám origo koupeno ve Škodovce a výška lemu je 5 cm -dostačující a je to na O1 OK, to je to co sháním... Kolik stojí origo, nepamatuješ si???
Leden 2, 200718 r Kupoval jsem original, sedi to jak prdel na nocnik a vyska lemu je podle mne dostatecna. Cenovka je 577 Kc v kazdem autorizovanem servisu.
Leden 2, 200718 r Kupoval jsem original, sedi to jak prdel na nocnik a vyska lemu je podle mne dostatecna. Cenovka je 577 Kc v kazdem autorizovanem servisu. tuto sadu mam aj ja, ale tie lem nemaju, teda maju ale asi 0,5cm (jedna sa o ten vrchny koberec) Upraveno Leden 2, 200718 r od Tunak
Leden 3, 200718 r No já koupil jedny s rantlem pro O1 přes jeldu (www.carcentrum-mb.cz). Snad mě za to jELDA nezbije, že mu tady dělám reklamu.
Leden 3, 200718 r Kupoval jsem original, sedi to jak prdel na nocnik a vyska lemu je podle mne dostatecna. Cenovka je 577 Kc v kazdem autorizovanem servisu. tuto sadu mam aj ja, ale tie lem nemaju, teda maju ale asi 0,5cm (jedna sa o ten vrchny koberec) Kdyby je tak prodavali samostatne. Kazdy prece nepotrebuje ve stejnou dobu celou sadu. Snad by se i dalo rict, ze je to vazany prodej
Leden 3, 200718 r mas pravdu, mohli to predavat po kusoch, najskor sa presucha ten u vodica. ostatne som mal ako nove. teraz mam taky "inovovany" typ /cierny/ a tam sa u vodica poodtrhali take male gumene vycnelky hned v prvom tyzdni pouzivania. predtym som mal sede /MR 98 / a tam tie vystupky neboli.
Leden 4, 200718 r Autor Mám origo koupeno ve Škodovce a výška lemu je 5 cm -dostačující a je to na O1 Tak jsem byl včera v servisu a tam mi řekly, že se do O1 dávaly koberce bez lemu (8mm nepovažuju za lem) A nabízel mi gumové a gumotextilní... tak nevim
Leden 4, 200718 r Mám origo koupeno ve Škodovce a výška lemu je 5 cm -dostačující a je to na O1 Tak jsem byl včera v servisu a tam mi řekly, že se do O1 dávaly koberce bez lemu (8mm nepovažuju za lem) A nabízel mi gumové a gumotextilní... tak nevim presne s tebou suhlasim, to nie je lem na zachytenie bordelu v zime
Leden 5, 200718 r Mám origo koupeno ve Škodovce a výška lemu je 5 cm -dostačující a je to na O1 Tak jsem byl včera v servisu a tam mi řekly, že se do O1 dávaly koberce bez lemu (8mm nepovažuju za lem) A nabízel mi gumové a gumotextilní... tak nevim presne s tebou suhlasim, to nie je lem na zachytenie bordelu v zime Je to rantl, ale nízkej
Leden 30, 200718 r http://www.spoilercentrum.cz/shop/autokobe...-skoda-octavia# vyzeraju zaujimavo, tusim maju aj nejaky okraj, ale nemaju divny tvar? ja mam origo a tam su tie zadne ine.
Leden 30, 200718 r Autor http://www.spoilercentrum.cz/shop/autokobe...-skoda-octavia# vyzeraju zaujimavo, tusim maju aj nejaky okraj, ale nemaju divny tvar? ja mam origo a tam su tie zadne ine. to je to co hledám, díky
Únor 1, 200718 r http://www.spoilercentrum.cz/shop/autokobe...-skoda-octavia# vyzeraju zaujimavo, tusim maju aj nejaky okraj, ale nemaju divny tvar? ja mam origo a tam su tie zadne ine. firma na webu zobrazuje jeden tvar, protože designer jejich stránek je asi línej. jinak na každé auto mají patřičný tvar. viděl jsem to u jednoho kluka v Oktě, ptal jsem se, kde to vzal, a on mi poslal tento odkaz
Únor 3, 200718 r Kupoval jsem original, sedi to jak prdel na nocnik a vyska lemu je podle mne dostatecna. Cenovka je 577 Kc v kazdem autorizovanem servisu. tuto sadu mam aj ja, ale tie lem nemaju, teda maju ale asi 0,5cm (jedna sa o ten vrchny koberec) Kdyby je tak prodavali samostatne. Kazdy prece nepotrebuje ve stejnou dobu celou sadu. Snad by se i dalo rict, ze je to vazany prodej Takže tyto originální koberce vyrábí firma ZPV Rožnov pod Radhtěm(mají i logo na zadní straně).Byl jsem tam osobně tento týden,protože sháním také ten u řidiče a vedoucí mi řekl, že ikdyž je vyrábí pro Boleslav, tak mi je nemohou prodat.Výrobní mašinu prý vlastní Boleslav a mám si je koupit u nich.Oni je nemohou prodat. A to jsem ho dost lámal,takže zbývá jenom Škoda nebo bouračka.
Únor 3, 200718 r Kupoval jsem original, sedi to jak prdel na nocnik a vyska lemu je podle mne dostatecna. Cenovka je 577 Kc v kazdem autorizovanem servisu. tuto sadu mam aj ja, ale tie lem nemaju, teda maju ale asi 0,5cm (jedna sa o ten vrchny koberec) Kdyby je tak prodavali samostatne. Kazdy prece nepotrebuje ve stejnou dobu celou sadu. Snad by se i dalo rict, ze je to vazany prodej Takže tyto originální koberce vyrábí firma ZPV Rožnov pod Radhtěm(mají i logo na zadní straně).Byl jsem tam osobně tento týden,protože sháním také ten u řidiče a vedoucí mi řekl, že ikdyž je vyrábí pro Boleslav, tak mi je nemohou prodat.Výrobní mašinu prý vlastní Boleslav a mám si je koupit u nich.Oni je nemohou prodat. A to jsem ho dost lámal,takže zbývá jenom Škoda nebo bouračka. ale v Skodovke sa asi neda kupit len 1 koberec, napr. u vodica - tan sa zvycajne znici ako prvy. predava sa len cela sada 4ks, zvlast je len do kufra.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.