quicksilver Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Zdarec. prosím o radu, kde se nechají koupit gumové koberečky na Octavii. Mám na mysli takové ty vaničky, z kterých se nechá snadno ten bordel vylít. Našel jsem na Fabii a na Felicii, ale na Octavii ani prd. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 gumárny zubří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 http://www.guzu.cz/produkty/automobil/aspecial.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 2. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2007 http://www.guzu.cz/produkty/automobil/aspecial.htm no jo, to jsou sice origo napasované, ale nejsou to ty vysoké lavory.... ale dík zkusím ještě hledat. A jaké se tam vůbec dávaly origo gumové??? Popřípadě bych koupil ty originály, jestli jsou vyvýšené... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 no pokial si pamatam, tak na O1 sa vane nerobia. ja som to svojho casu zhanal tiez. robi sa iba vana do kufru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Mám origo koupeno ve Škodovce a výška lemu je 5 cm -dostačující a je to na O1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 A ted kdo je vyrabi,aby se to nemuselo kupovat u Dealera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 2. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Mám origo koupeno ve Škodovce a výška lemu je 5 cm -dostačující a je to na O1 OK, to je to co sháním... Kolik stojí origo, nepamatuješ si??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Kupoval jsem original, sedi to jak prdel na nocnik a vyska lemu je podle mne dostatecna. Cenovka je 577 Kc v kazdem autorizovanem servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 2. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Mají je dokonce v nabídce u Škodovky : TADY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 (editace) Kupoval jsem original, sedi to jak prdel na nocnik a vyska lemu je podle mne dostatecna. Cenovka je 577 Kc v kazdem autorizovanem servisu. tuto sadu mam aj ja, ale tie lem nemaju, teda maju ale asi 0,5cm (jedna sa o ten vrchny koberec) Editováno: 2. leden 2007, autor: Tunak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 No já koupil jedny s rantlem pro O1 přes jeldu (www.carcentrum-mb.cz). Snad mě za to jELDA nezbije, že mu tady dělám reklamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Kupoval jsem original, sedi to jak prdel na nocnik a vyska lemu je podle mne dostatecna. Cenovka je 577 Kc v kazdem autorizovanem servisu. tuto sadu mam aj ja, ale tie lem nemaju, teda maju ale asi 0,5cm (jedna sa o ten vrchny koberec) Kdyby je tak prodavali samostatne. Kazdy prece nepotrebuje ve stejnou dobu celou sadu. Snad by se i dalo rict, ze je to vazany prodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 mas pravdu, mohli to predavat po kusoch, najskor sa presucha ten u vodica. ostatne som mal ako nove. teraz mam taky "inovovany" typ /cierny/ a tam sa u vodica poodtrhali take male gumene vycnelky hned v prvom tyzdni pouzivania. predtym som mal sede /MR 98 / a tam tie vystupky neboli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 4. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Mám origo koupeno ve Škodovce a výška lemu je 5 cm -dostačující a je to na O1 Tak jsem byl včera v servisu a tam mi řekly, že se do O1 dávaly koberce bez lemu (8mm nepovažuju za lem) A nabízel mi gumové a gumotextilní... tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Mám origo koupeno ve Škodovce a výška lemu je 5 cm -dostačující a je to na O1 Tak jsem byl včera v servisu a tam mi řekly, že se do O1 dávaly koberce bez lemu (8mm nepovažuju za lem) A nabízel mi gumové a gumotextilní... tak nevim presne s tebou suhlasim, to nie je lem na zachytenie bordelu v zime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Mám origo koupeno ve Škodovce a výška lemu je 5 cm -dostačující a je to na O1 Tak jsem byl včera v servisu a tam mi řekly, že se do O1 dávaly koberce bez lemu (8mm nepovažuju za lem) A nabízel mi gumové a gumotextilní... tak nevim presne s tebou suhlasim, to nie je lem na zachytenie bordelu v zime Je to rantl, ale nízkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotek Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 http://www.koberce-online.cz/index.php?co=...Škoda%20OCTAVIA Další možnost ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 http://www.spoilercentrum.cz/shop/autokobe...-skoda-octavia# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 http://www.spoilercentrum.cz/shop/autokobe...-skoda-octavia# vyzeraju zaujimavo, tusim maju aj nejaky okraj, ale nemaju divny tvar? ja mam origo a tam su tie zadne ine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 http://www.spoilercentrum.cz/shop/autokobe...-skoda-octavia# vyzeraju zaujimavo, tusim maju aj nejaky okraj, ale nemaju divny tvar? ja mam origo a tam su tie zadne ine. to je to co hledám, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 http://www.spoilercentrum.cz/shop/autokobe...-skoda-octavia# vyzeraju zaujimavo, tusim maju aj nejaky okraj, ale nemaju divny tvar? ja mam origo a tam su tie zadne ine. firma na webu zobrazuje jeden tvar, protože designer jejich stránek je asi línej. jinak na každé auto mají patřičný tvar. viděl jsem to u jednoho kluka v Oktě, ptal jsem se, kde to vzal, a on mi poslal tento odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Kupoval jsem original, sedi to jak prdel na nocnik a vyska lemu je podle mne dostatecna. Cenovka je 577 Kc v kazdem autorizovanem servisu. tuto sadu mam aj ja, ale tie lem nemaju, teda maju ale asi 0,5cm (jedna sa o ten vrchny koberec) Kdyby je tak prodavali samostatne. Kazdy prece nepotrebuje ve stejnou dobu celou sadu. Snad by se i dalo rict, ze je to vazany prodej Takže tyto originální koberce vyrábí firma ZPV Rožnov pod Radhtěm(mají i logo na zadní straně).Byl jsem tam osobně tento týden,protože sháním také ten u řidiče a vedoucí mi řekl, že ikdyž je vyrábí pro Boleslav, tak mi je nemohou prodat.Výrobní mašinu prý vlastní Boleslav a mám si je koupit u nich.Oni je nemohou prodat. A to jsem ho dost lámal,takže zbývá jenom Škoda nebo bouračka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Kupoval jsem original, sedi to jak prdel na nocnik a vyska lemu je podle mne dostatecna. Cenovka je 577 Kc v kazdem autorizovanem servisu. tuto sadu mam aj ja, ale tie lem nemaju, teda maju ale asi 0,5cm (jedna sa o ten vrchny koberec) Kdyby je tak prodavali samostatne. Kazdy prece nepotrebuje ve stejnou dobu celou sadu. Snad by se i dalo rict, ze je to vazany prodej Takže tyto originální koberce vyrábí firma ZPV Rožnov pod Radhtěm(mají i logo na zadní straně).Byl jsem tam osobně tento týden,protože sháním také ten u řidiče a vedoucí mi řekl, že ikdyž je vyrábí pro Boleslav, tak mi je nemohou prodat.Výrobní mašinu prý vlastní Boleslav a mám si je koupit u nich.Oni je nemohou prodat. A to jsem ho dost lámal,takže zbývá jenom Škoda nebo bouračka. ale v Skodovke sa asi neda kupit len 1 koberec, napr. u vodica - tan sa zvycajne znici ako prvy. predava sa len cela sada 4ks, zvlast je len do kufra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.