turbokar Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 (editace) Ahoj, stává se mi často, že stěrače se mi nevypnou, prostě se jen ozývá cvaknání (a někdy už ani to ne) a nezůstanou v dojezdové poloze. Myslel jsem si, že by to mohlo být v relátku, tak jsem ho vyčistil, ale dělá to dál. Snad je nějaký dojezdový kontakt přímo u motoru stěrače? Používám stěrače AERO Twin, jsou absolutně užasné a tak je mi jich líto, že musí stírat naprázdno..a taky větší spotřeba kapaliny a hlavně to člověka hrozně znervózňuje. Díky za radu. Editováno: 21. Březen 2007, autor: turbokar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Lepší je, když se vám v tom největším ceďáku na dálnici najednou zastavěj, což se mi taky stalo, připadal jsem si jak největší blbec, když jsem na dálničním odpočivadle překontrolovával pojistky, ktarejma to vůbec nebylo. Totálně promočenej včetně části interiéru auta, za což děkuji firmě škoda auto, která umístila pojistky tam, kde jsou. Nakonec se ukázalo, že stěrače zarezli ve futrech, takže jsem počkal až se smeje film z okna a dojel jsem domu bez stěračů, celé jsme je rozebral, vyčistil futro a za rok jsem to dělal znova a to jsem to futro zvětšil vrtákem a od té doby to neudělalo (5let) Jinak nikomu nepřeju tu krásnou dešťovou koupel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 hmm spíš stěrace jako celý ten mechanismus kde jsou dojezdové kontakty... ale může to být i to relé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 nyndej motor steracu roznytuj a je tam dojezdovy kontakt,napruzit vycisti namazat a opet slozit a musi to fungovat uz sem to delal mockrat a na to rele muzes taky mrknout jestli nema ohorele kontakty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Lepší je, když se vám v tom největším ceďáku na dálnici najednou zastavěj, což se mi taky stalo, připadal jsem si jak největší blbec, když jsem na dálničním odpočivadle překontrolovával pojistky, ktarejma to vůbec nebylo. Totálně promočenej včetně části interiéru auta, za což děkuji firmě škoda auto, která umístila pojistky tam, kde jsou. Nakonec se ukázalo, že stěrače zarezli ve futrech, takže jsem počkal až se smeje film z okna a dojel jsem domu bez stěračů, celé jsme je rozebral, vyčistil futro a za rok jsem to dělal znova a to jsem to futro zvětšil vrtákem a od té doby to neudělalo (5let) Jinak nikomu nepřeju tu krásnou dešťovou koupel mazat grafit vazelinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turbokar Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Doufám, že zvládnu odmontovat ten černý plast pod oknem,ještě se mi to nikdy nepodařilo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 mě se taky zapínaly stěrače samy a bylo to tím,že uvnitř motorku se kontakty dotýkaly měděného kolečka uvnitř kontakty jsem vyhnul zpět a je vše ok.nutno odvrtat ty nýty na motorku a pak tam dát šrouby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Doufám, že zvládnu odmontovat ten černý plast pod oknem,ještě se mi to nikdy nepodařilo.. chce to trosku vetsi sily nesmis se bat smerem nahoru od okna je tam jen nacvaklej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Lepší je, když se vám v tom největším ceďáku na dálnici najednou zastavěj, což se mi taky stalo, připadal jsem si jak největší blbec, když jsem na dálničním odpočivadle překontrolovával pojistky, ktarejma to vůbec nebylo. Totálně promočenej včetně části interiéru auta, za což děkuji firmě škoda auto, která umístila pojistky tam, kde jsou. Nakonec se ukázalo, že stěrače zarezli ve futrech, takže jsem počkal až se smeje film z okna a dojel jsem domu bez stěračů, celé jsme je rozebral, vyčistil futro a za rok jsem to dělal znova a to jsem to futro zvětšil vrtákem a od té doby to neudělalo (5let) Jinak nikomu nepřeju tu krásnou dešťovou koupel Yo! Mě se taky stěrače zastavily uprostřed okna v největším ceďáku. Ty futra jsou pěknej ksindl. Ale zatím to fachčí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 ahoj, někdy se mi stane, že se sem tam od sebe spustí při startu stěrače....a chvíli trvá než se vypnou...nevíte v čem by mohl být error??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Jenom při startu, nebo stačí zapnout zapalování, popř. žhavení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptor181 Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Moze to byt rele, alebo motorcek stieracov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Jenom při startu, nebo stačí zapnout zapalování, popř. žhavení? ted si to přesně neuvědomuju, ale mám pocit, že už to dělá při zapalování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muflonus Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Ahoj lidi Tak mam takovej problem kterej začal asi před pul rokem .. když jsem dal stěrací páčku dolu tak to má jen 1x proběhnout ale mě to začalo probíhat třeba 5x a tak a jinak v pohodě .. teď se k tomu ale přidalo to že se mí čas od času .. 1x za 5-10 minut setře zadní stěrač ...skoušel jsme s tou páčkou všelijak hejbat jestli nejni vadnej kontakt někde a nic ... Nejdivnější na tom je že když prudce zatočim tak to začne stírat třeba rychle a třeba 3x-5x .. ten přední je zatim v pohodě až na to místo jednoho setření setření 3x-8x :-) fakt šílený a standartně nevim co s tim ... Věďěl by někdo jak to opravit ? mam octavii rv 98(model99) kombík tdi slx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wascheck Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Ahoj lidi Tak mam takovej problem kterej začal asi před pul rokem .. když jsem dal stěrací páčku dolu tak to má jen 1x proběhnout ale mě to začalo probíhat třeba 5x a tak a jinak v pohodě .. teď se k tomu ale přidalo to že se mí čas od času .. 1x za 5-10 minut setře zadní stěrač ...skoušel jsme s tou páčkou všelijak hejbat jestli nejni vadnej kontakt někde a nic ... Nejdivnější na tom je že když prudce zatočim tak to začne stírat třeba rychle a třeba 3x-5x .. ten přední je zatim v pohodě až na to místo jednoho setření setření 3x-8x :-) fakt šílený a standartně nevim co s tim ... Věďěl by někdo jak to opravit ? mam octavii rv 98(model99) kombík tdi slx predni sterace jsou tady nekde popsany .. staci rozebrat motorek, ocistit kontakty a pry pobezi jako novy. Take se na to chystam, dela mi to taky a docela to stve. Zadni nevim, ale treba je to to samy jako predni ... chce to vyzkouset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muflonus Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 tak přední stěrače stále to samé ale zadní jsem vyřešil ... normálně tam je nějaká vyčvachtaná hadička k ostřikovači a stříkalo to všude kolem !!!!! takže mi málem 5té dveře začly reznout .. myslim že jsme to našel na poslední chvíly ! zadní stěrač měl vyzkratovanou tu zásuvku a celkově z něho vykapalo deci vody ty přední budu muset asi taky rozebrat :-/ ale spíš jsem myslel jestli to nejni nějakou elektronikou tak snad ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzak Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Já mám ten samý problém,prostě se mi zbláznil zadní stěrač .Nejdřív jednou setřel potom stíral pořád ,málem jsem pojebal sklo.Musel jsem vyndat pojistku na stěrač a teď to budu řešit.Kluci na foru maj podezření na přepinací páčku což u mě je problém ,protože mám tu nejdražší verzi se senzorem deště propojenej s palubnim počítačem.Stojí okolo 2400Kč bez práce.Nerozděláš to jinak než vyndat airbeg.Takže servis a další prachy na víc..Kdyby to tím nebylo byl bych rád určitě by to nestálo takovej ranec.tak zdar a sílu .. .Dej vědět jak si dopad.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jasikk Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Ahoj lidi Tak mam takovej problem kterej začal asi před pul rokem .. když jsem dal stěrací páčku dolu tak to má jen 1x proběhnout ale mě to začalo probíhat třeba 5x a tak a jinak v pohodě .. teď se k tomu ale přidalo to že se mí čas od času .. 1x za 5-10 minut setře zadní stěrač ...skoušel jsme s tou páčkou všelijak hejbat jestli nejni vadnej kontakt někde a nic ... Nejdivnější na tom je že když prudce zatočim tak to začne stírat třeba rychle a třeba 3x-5x .. ten přední je zatim v pohodě až na to místo jednoho setření setření 3x-8x :-) fakt šílený a standartně nevim co s tim ... Věďěl by někdo jak to opravit ? mam octavii rv 98(model99) kombík tdi slx predni sterace jsou tady nekde popsany .. staci rozebrat motorek, ocistit kontakty a pry pobezi jako novy. Take se na to chystam, dela mi to taky a docela to stve. Zadni nevim, ale treba je to to samy jako predni ... chce to vyzkouset. Jde to celkem dobře, řešil jsem to na předních stěračích, musíš vyndat motorek a rozebrat ho, potom vyčistit kontakty, jsou zapatlaný od vazelíny, motor rozebereš tak, že odvrtáš nýty a potom místo nich dáš po vytočení závitů do těla šroubky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 No spise se vam zblaznilo rele ciklovace - dojezd v prevodovce budete mit ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludekl Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Mám problém. Stěrače si dělají co chtějí. Cyklovač jak kdy a když je chci vypnout úplně, tak běží ještě několik cyklů. Relátko je v pohodě. Tak nevím jestli je to elektronikou nebo přepínací páčkou. Nestalo se vám to někomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Mám problém. Stěrače si dělají co chtějí. Cyklovač jak kdy a když je chci vypnout úplně, tak běží ještě několik cyklů. Relátko je v pohodě. Tak nevím jestli je to elektronikou nebo přepínací páčkou. Nestalo se vám to někomu? buď páčka nebo kontakt v motorku stěračů, už se to tu nedávno řešilo, stačí motorek rozebrat a přihnout kontakty, aby doléhaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Přesně to samé mě to dělalo taky.Buď se nechtěly vypnout,nebo se kously v půlce skla.Měl jsem rezervní motorek,tak jsem ho vyměnil a chodí to jako hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Přesně to samé mě to dělalo taky.Buď se nechtěly vypnout,nebo se kously v půlce skla.Měl jsem rezervní motorek,tak jsem ho vyměnil a chodí to jako hodiny. přesně, ve většině případů to dělá packa v motorku na doběh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Přesně to samé mě to dělalo taky.Buď se nechtěly vypnout,nebo se kously v půlce skla.Měl jsem rezervní motorek,tak jsem ho vyměnil a chodí to jako hodiny. přesně, ve většině případů to dělá packa v motorku na doběh taky se přikláním v problému motorku... taky jsem řešil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@C Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Na O1 mame problem se steraci. V teplem pocasi funguji jak maji, ale jakmile se ochladi, tak se obcas nechteji pustit, poskakuji, jsou zpomalene atd., funguji jen na nejvyssi rychlost. Tatka vycistil a promazal ten mechanismus pohonu, ale to nepomohlo. Rikal ze motorek je snytovany a rozebirat se mu ho moc nechce. Setkali jste se nekdo uz s takovou zavadou? Je to motorkem? Proc to dela jen v zime? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.