Publikováno Leden 3, 200718 r zdareec..posilali ste nekdo uz dopravni sluzbu kola..? myslim jakoze dhl ci ppl..atd...? mate nejake zkusenosti..? nevite kolik by stalo poslat 5 obutych kol..??300 km daleko..diky za kazdu radu:)
Leden 3, 200718 r zdarek me posilali gumy pomoci DDP jestli sme to nepokurvil a stalo me to 600 kabli a vzdalenost myslim 200km
Leden 4, 200718 r zdareec..posilali ste nekdo uz dopravni sluzbu kola..? myslim jakoze dhl ci ppl..atd...? mate nejake zkusenosti..? nevite kolik by stalo poslat 5 obutych kol..??300 km daleko..diky za kazdu radu:) A co si to treba cca scitnout na DHL.CZ???
Leden 4, 200718 r Autor zdareec..posilali ste nekdo uz dopravni sluzbu kola..? myslim jakoze dhl ci ppl..atd...? mate nejake zkusenosti..? nevite kolik by stalo poslat 5 obutych kol..??300 km daleko..diky za kazdu radu:) A co si to treba cca scitnout na DHL.CZ??? a co treba... no nic..sem se dibal na ppl...jenze nekdo rika ze ty dopravni sluzby se ktomu nechovaji dobre..viis..?!..a tak se ptam vas...
Leden 4, 200718 r Ja posilal 4 disky v krabicich do ostravy pres Ceskou postu..z tech 4 krabic jsem udelal 2 baliky s udanou hodnotou...Dosly v pohode do 5 prac. dni,byly pojisteny na 12 000 a stalo to tusim tenkrat do 600KC..Na DHL a PPL sem koukal i volal taky a tam mi rekli,ze se mi to nevyplati,ze to nedelaji atd...
Leden 4, 200718 r Autor Ja posilal 4 disky v krabicich do ostravy pres Ceskou postu..z tech 4 krabic jsem udelal 2 baliky s udanou hodnotou...Dosly v pohode do 5 prac. dni,byly pojisteny na 12 000 a stalo to tusim tenkrat do 600KC..Na DHL a PPL sem koukal i volal taky a tam mi rekli,ze se mi to nevyplati,ze to nedelaji atd... jo dik.. tak "on" to nakonec neposle... tak si udelam vylet..300km tam a 300 zpet:)
Leden 11, 200718 r pres ppl bych nikdy nic neposilal dyz sem videl jak se tam chovali k televizim tak si myslim ze by zku*vili i ty kola
Leden 11, 200718 r tak jsem hledal a našel jsem tenhle ceník http://www.ppl.cz/produkty_cenik.asp?s=cennor
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.