Publikováno Leden 4, 200718 r Omlouvám se všem, zda se toto bude zdát jako banální problém, ale nevím, kde začít. Na FA mi začala svítit kontrolka dobíjení, někdy svítí pořád celou cestu i při vysokých otáčkách a někdy se jako by chytne a problikává na volnoběh a ve vysokých je zhaslá. Poradíte mi prosím, co vyměnit ? Hledal jsem to tady ve foru a nic jsem podobnýho nanašel. Díky.
Leden 4, 200718 r Podle popisu to vypadá na uhlíky na relátku aternátoru, měl jsem kdysi ten samý problém u felicie, oprava mě stála 5 kč, loni to samé u dceřiný felicie, ale už stál uhlík 18 kč, i tak to není problém. V autorizovaném servisu Škoda chtěli 4 000 za nový aternátor.
Leden 5, 200718 r Autor Díky za tip. O uhlíkách jsem uvažoval ze začátku, ale protože je to jen občas, tak jsem to vyloučil - a asi jsem udělal chybu....
Červen 16, 200718 r Nu jestli je to jen občas,tak bych zkusil jestli není povolená nějaká z diod.Muze to byt cokoliv.Nebo jestli trrba obcas nevaznou uhliky.Chce to vyndat altik a mrknout na to no.Hodne uspechu!
Červenec 5, 200718 r Mrkni taky na kabel k alternatoru - ten je dotahlej 10matkou - povol a ocisti - neni nicim osetren - u me byl povolen
Červenec 6, 200718 r Omlouvám se všem, zda se toto bude zdát jako banální problém, ale nevím, kde začít. Na FA mi začala svítit kontrolka dobíjení, někdy svítí pořád celou cestu i při vysokých otáčkách a někdy se jako by chytne a problikává na volnoběh a ve vysokých je zhaslá. Poradíte mi prosím, co vyměnit ? Hledal jsem to tady ve foru a nic jsem podobnýho nanašel.Díky. Měl jsem to samý na formanovi, zkoušel jsem kde co, i jinej alternátor a ani to moc nepomáhalo. Nakonec stačilo pořádně očistit dosedací plochy na alternátoru a motoru. Byla špatná kostra! Tom
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.