SpeedyTuning Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Co si o tom myslíte? když by se ten odfuk oleje vyresil timto zpusobem, a dal se na nej jen nejaky maly filtrik, a ten druhej vyvod pred klapkou staci ucpat, a tim padem nebude skrz klapku litat olej. Ale je to jen napad. Pripadne jsem videl na cartechu nejaky olejovy zachytavac, ale vazne nevim jak to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Vypadá to jako dobrý nápad .Snad se k tomu vyjádří nějaký odborník? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 5. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2007 prinejhorsim tam kam ukazuju prstem staci vyvest hadici mimo motorovy prostor a ten olej kdyz si proste odprskne tak bude na silnici, a i kdyz jsem neodbornik tak si myslim ze by to melo fachat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 prinejhorsim tam kam ukazuju prstem staci vyvest hadici mimo motorovy prostor a ten olej kdyz si proste odprskne tak bude na silnici, a i kdyz jsem neodbornik tak si myslim ze by to melo fachat Bude to fungovat. Mám to takto řešené u Ritma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 (editace) jestli se nepletu, tak tahle hadice slouží k přisávání teplého vzduchu, takže když ji ucpeš, tak ten motor bude mít občas tendenci trošku víc papat. Zvlášť v zimě. Doporučuju tam dát nějakou nádobku a trubku ohnout do tvaru U, aby olej stékal zpět. Teplý vzduch proběhne ke klapce a olej steče do nádobky. Editováno: 7. leden 2007, autor: MaD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 7. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2007 tohle resi OIL CATCH TANK - neboli pohlcovac oleje.... je to nadobka ve ktere je nejaka lamela a bavlnene rouno nebo neco takoveho...preci jen ten olej je prave obsazen v tom teplym vzduchu tak se to musi prefiltrovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Vypada to zajimave.... http://www.cartechgroup.cz/?detail&did=oil...-catch-tank_615 http://bidrin.cz/shop/index.php?main_page=...0b999efcc0bda45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrspet Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Jo tu nádobku od Cartech tam mám už dlouho a funguje. Akorát ten vzduch nepouštím do sání ale pod auto. Nemyslím si že to slouží k nasávání teplého vzduchu do motoru ( kde by se bralo tolik vzduchu v uzavřeným motoru ) ale pouze k jeho odvětrání, aby nevznikal tlak v motoru protože kroužky netěsněj na 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Sem se na to byl podivat, nejak by se to tam asi veslo, ale bylo by to dost na krev, u 1,6 tam moc mista neni, leda to natahnout nekam kousek dal Ale zacinam o tom uvazovat, jestli to fakt funguje, se to za chvili vrati, kdyz nebude muset cistit klapku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.