Publikováno Leden 4, 200718 r Co si o tom myslíte? když by se ten odfuk oleje vyresil timto zpusobem, a dal se na nej jen nejaky maly filtrik, a ten druhej vyvod pred klapkou staci ucpat, a tim padem nebude skrz klapku litat olej. Ale je to jen napad. Pripadne jsem videl na cartechu nejaky olejovy zachytavac, ale vazne nevim jak to funguje
Leden 5, 200718 r Autor prinejhorsim tam kam ukazuju prstem staci vyvest hadici mimo motorovy prostor a ten olej kdyz si proste odprskne tak bude na silnici, a i kdyz jsem neodbornik tak si myslim ze by to melo fachat
Leden 7, 200718 r prinejhorsim tam kam ukazuju prstem staci vyvest hadici mimo motorovy prostor a ten olej kdyz si proste odprskne tak bude na silnici, a i kdyz jsem neodbornik tak si myslim ze by to melo fachat Bude to fungovat. Mám to takto řešené u Ritma.
Leden 7, 200718 r jestli se nepletu, tak tahle hadice slouží k přisávání teplého vzduchu, takže když ji ucpeš, tak ten motor bude mít občas tendenci trošku víc papat. Zvlášť v zimě. Doporučuju tam dát nějakou nádobku a trubku ohnout do tvaru U, aby olej stékal zpět. Teplý vzduch proběhne ke klapce a olej steče do nádobky. Upraveno Leden 7, 200718 r od MaD
Leden 7, 200718 r Autor tohle resi OIL CATCH TANK - neboli pohlcovac oleje.... je to nadobka ve ktere je nejaka lamela a bavlnene rouno nebo neco takoveho...preci jen ten olej je prave obsazen v tom teplym vzduchu tak se to musi prefiltrovat.
Leden 7, 200718 r Vypada to zajimave.... http://www.cartechgroup.cz/?detail&did=oil...-catch-tank_615 http://bidrin.cz/shop/index.php?main_page=...0b999efcc0bda45
Leden 7, 200718 r Jo tu nádobku od Cartech tam mám už dlouho a funguje. Akorát ten vzduch nepouštím do sání ale pod auto. Nemyslím si že to slouží k nasávání teplého vzduchu do motoru ( kde by se bralo tolik vzduchu v uzavřeným motoru ) ale pouze k jeho odvětrání, aby nevznikal tlak v motoru protože kroužky netěsněj na 100%.
Leden 8, 200718 r Sem se na to byl podivat, nejak by se to tam asi veslo, ale bylo by to dost na krev, u 1,6 tam moc mista neni, leda to natahnout nekam kousek dal Ale zacinam o tom uvazovat, jestli to fakt funguje, se to za chvili vrati, kdyz nebude muset cistit klapku...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.