Přejít na obsah

Kolik vám to jede

michalkot

Doporučené příspěvky

40 kW jede 180, ale z kopce........ VRSi nepřipadáš si už poněkud trapně :doh

lol a ty si nepripadas trochu trapne furt zaparat???? :fakac:

jóóó připadám, protože nevím co to znamená lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

40 kW jede 180, ale z kopce........ VRSi nepřipadáš si už poněkud trapně :doh

lol a ty si nepripadas trochu trapne furt zaparat???? :fakac:

jóóó připadám, protože nevím co to znamená lol

:D to znamena podpichovat ;)-_-

Odkaz ke komentáři

Houmr:píšeš pořád jen čísla kolik by to mohlo jet..tak ukaž důkaz kolik to jede Tobě..najdi si ten největší kopec a ukaž...

Někdo tady psal, že nám jde o to kolik to udělá...a o to tady jde...Jinak maximálka je prostě daná v papírech..myslím že tam mám nějakých 151km/h...

Odkaz ke komentáři

Houmr:píšeš pořád jen čísla kolik by to mohlo jet..tak ukaž důkaz kolik to jede Tobě..najdi si ten největší kopec a ukaž...

Někdo tady psal, že nám jde o to kolik to udělá...a o to tady jde...Jinak maximálka je prostě daná v papírech..myslím že tam mám nějakých 151km/h...

ale mna nezaujima kolko to ide dole kopcom to je mi na dve veci. preco by som mal nieco dokazovat mne skor pripada ze ty si nespokojny ze mas pisane 151km/h a potrebujes tu nieco dokazovat tak fotis tacho dole kopcom. inak si si sam odpovedal kolko to ide mas pisane 151km/h a ja mam pisane 170km/h jasne je tam nejaka tolerancia +-. mne nevadi ze mam pisanu 170km/h a nepotrebujem sebe ani tebe dokazovat kolko to ide. ide to podla vyrobcu 170km/h a tym to hasne. ved napis a predaj vyrobcovy svoj objav co dohaze HTP, ty nechces na tom zbohatnut ? alebo sa bojis ze by ta vyrobca presvedcil o tom kolko skutocne ide to HTP a bojis sa reality :p

Odkaz ke komentáři

souhlasím s tím, že 1.2 HTP jede 295 km/h +- něco

A dále souhlasím s tím, že pružnost motoru ve zrychlení ze 140 an 160 km/h má 1,2 HTP jen 108,5x lepší než má pružnost motor 1.4 16V 55kW, 216,5x lepší než 1.4 16V 74 kW a o kolik je ten HTP motor pružnější než RS si radši ani nepřestavuju.

Ostatní motory dáva ŠA do svých modelů jenom proto, aby byl supermotor 1.2 HTP alespoň s něčím porovnatelný.

Protože na západ od našich hranich, slouží Fábie 1.2 HTP jako skvělé hopsadlo do města a přibližovadlo za prací - je tak i zpřevodována, to jen na českých dálnicích dokáže dosahovat neskutečných výkonů blížící se pomalu MACH 0,8.

A jsem zvědavej, kdo začne první tvrdit, že je nadzvuková !!!

A nevíte, co je na tom pravdy, že juniorka Redbulu chce zkušebně vybavit jeden svůj monopost motorem 1.2 HTP v silnější verzi po chipu ? - prej s tím budou porážet i Toyoty.

Odkaz ke komentáři

chlapci, musim rici, ze mam relativne extremni porovnani. moje combi elegance 2.0 MPI se zapujcenou combi classic 1.2 HTP.

schvalne jsem si zkusil, jak to na tu 5ku z pocatecnich 100km/h zrychluje.

se svou se na tachometrovych 180 dostanu relativne rychle ( ackoliv do 160 to je rychlejsi ) a do 200 uz to leze tak nejak pomalu ( mluvim o tachometrovych rychlostech - nekdy az bude sila, tak to zmerim pres gps ).

s tou 1.2 musim rici, ze horsi pruzne zrychleni jsem fakt nezazil ani na sve felde 1.3 MPI 40kw.

na rovince, kde dam se svym tachometrickych 200 jsem s 1.2 dal horkotezko 130 a zrychlovalo to pomaleji, nez u me ze 180 do 200.

--------

porovnam-li to, tak musim rici, ze premyslet nad tim, kolik to da, kdyz fabka s relativne snesitelnou cestovni rychlosti konci na tachometrickych 150 mi prijde neskutecna. obzvlast, kdyz s tim supersportem musite jet z kopce a mit na to vyhrazenou silnici bez provozu.

--------

otazka druha > mate poradne brzdy? anebo to takhle v provozu zkousite se seriovymi zmenseninami 1:42, ktere se na 1.2htp davaji?

Odkaz ke komentáři

Jako majitel HTP se zacinam za nektere jedince stydet :(

Dokazovat si maximalni rychlost z kopce je fakt ubohost.

Odkaz ke komentáři

Jako majitel HTP se zacinam za nektere jedince stydet :(

Dokazovat si maximalni rychlost z kopce je fakt ubohost.

na tomto fore je velmi vela majitelov HTP a rozhodne sa im nemienim vysmievat ani nic podobne ani si srandu robit. kazdy motor a auto ma svoje urcenie. jedine kto mi je tu na smiech ale to vdaka svojim vyrokom co tu pise je uzivatel bylzde. to je zozik nad zolika ale ved to je jeho vec nech pise a foti co chce len som zvedavy kolko drzal motor v cervenom :D len kopec skoncil a zacalo to radikalne spomalovat este ze to stihol odfotit.

Odkaz ke komentáři

marvin:

lol:smich: ja by som len doplnil ze ani vyrobca nevie co sa skryva v tom supersporte HTP ale majitel bylzde uz na to prisiel :p

p.s.: doporucoval by som mu vymenit tacho s fabie RS aby mu stacil lebo ak najde este vacsi kopec tak aby nesiel nahodou 300km/h ale to uz mu ziaden skodovacky stacit nebude :D

Odkaz ke komentáři

Houmr:ty jsi trubka nad trubku...Nikdy jsem netvrdil ze 1,2 má větší pružnost než třeba RS...Dejme tomu že je maximálka těch 151km/hod,ale já psal že jsem jel tolik tak mě zajímalo kdo už kolik udělal...Ty bys mohl jít točit do hollywoodu kovbojky!Uděláš z komára velblouda...Jsi lepší než Copperfield!Jsi machr největší...bože ty to vidíš...ať prosím nemám nikdy tak duté děti jako je houmr!děkuji....

Odkaz ke komentáři

Houmr:ty jsi trubka nad trubku...Nikdy jsem netvrdil ze 1,2 má větší pružnost než třeba RS...Dejme tomu že je maximálka těch 151km/hod,ale já psal že jsem jel tolik tak mě zajímalo kdo už kolik udělal...Ty bys mohl jít točit do hollywoodu kovbojky!Uděláš z komára velblouda...Jsi lepší než Copperfield!Jsi machr největší...bože ty to vidíš...ať prosím nemám nikdy tak duté děti jako je houmr!děkuji....

ty mna svojimi hlaskami neurazis. dufam ze tvoje deti budu normalne, len ich lutujem akeho budu mat tatka co sa tyka istych veci. ja som nikde nespomenul zrychlenie HTP a RS, to ze na teba napis RS posobi ako cervene platno na byka je tvoja vec. ze si chcel zistit na aku rychlost sa niekto dostal s HTP a ty si teraz na to hrdy je tiez tvoja vec. normalny ludia taketo veci nerobia ze nalozia plne auto, najdu najvacsi kopec, zatnu zuby a plny plyn a zistuju kolko to ide. ale ked sa chces zabit tak to je tiez tvoja vec. mne je jedno jazdi si takto mne ide o to aby si to potom co to do niekoho napalis nezistil ze auto na to nie je to uz bude neskoro.

p.s.: vies ze tvoja maximalka je mi ukradnuta, vidim udaj vyrobcu a to mi staci, mozes tu davat fotky ze si iseil aj 300km/h je mi to jedno. skus sa inac prihlasit do relacie v TV co byva je to skutocnost alebo vymysel.

Odkaz ke komentáři

nerozumím otázce nechápu souvislosti... ale asi podobná diskuse o hovně, stejně jako v případě, když ti x lidí řekne, že zvyšuješ výkon auta protože se chceš zabít a každýho hned napadne, že to chceš abys jezdil rychlejc. mně to sice asi 220-230 jede, ale nejezdím víc než 180, protože si myslím, že na naše silnice a vzhledem k vlastnostem auta je to max. co je ještě za předpokladů suché a přčehledné silnice bezpečné. takže i když je to možná trochu mimo mísu, tak ze seriovým výkonem i po chipu jezdím stejně rychle. jde jen o to, že s tím chipem je příjemnější jízda, motor je pružnější a rychleji se dostane tam kam potřebuješ....

Odkaz ke komentáři

Hmm, len tak btw, vcera vecer 14.1 - nedela 22.30 letim dialnicou do Prahy z Brna, priemerne idem stale 180 km/h, za cely cas ma predbehla tak velka Audi A8 a asi 60 km pred Prahou ma zacalo rychlo dobiehat auto. Uz som zacal spomalovat, ze to budu policajti, ako hovorim, za celu cestu ma predbehlo iba jedno auto, uhnem sa na stranu a ked som videl, ze ma obieha Fabia, tak som skoro odpadol. Ten chlapik na tom musel letiet minimalne 200, lebo som sa za neho nestacil ani nalepit... ja som mal pocit, ze idem tak LTT, ten podvozok na to urcite nebol stavany (nesiel som na Fabii ;)... len by ma zaujimalo, ci ten clovek chodi sem na forum a ake ma upravy na podvozku a motore, ze sa s tym neboji takto lietat...

Odkaz ke komentáři

Dneska mam cerstvy zazitek, ktery mi neudelal dobre, razil jsem si to rano po D1 a zhruba 100 km jsem zavodil s juniorem, opravdu, nejel jsem na nuz v ramci moznosti gum (T) takze max 210 tacho....proste sem tomu juniorovi neujel...a pri tacho 210 z sesupu na 70 km smer praha byl porad za mnou sice mu to pomalu zrychlovalo, ale ujizdel jsem mu velmi velmi pomalu...takze kdyz ho rozjedete tak to tech 200 tacho da.-))

Byla dobra zabava .-)akorat ze ja mel na konci spotrebu 6,6 a on musel mit aspon dvojnasobek hihi

Odkaz ke komentáři

Hmm, len tak btw, vcera vecer 14.1 - nedela 22.30 letim dialnicou do Prahy z Brna, priemerne idem stale 180 km/h, za cely cas ma predbehla tak velka Audi A8 a asi 60 km pred Prahou ma zacalo rychlo dobiehat auto. Uz som zacal spomalovat, ze to budu policajti, ako hovorim, za celu cestu ma predbehlo iba jedno auto, uhnem sa na stranu a ked som videl, ze ma obieha Fabia, tak som skoro odpadol. Ten chlapik na tom musel letiet minimalne 200, lebo som sa za neho nestacil ani nalepit... ja som mal pocit, ze idem tak LTT, ten podvozok na to urcite nebol stavany (nesiel som na Fabii ;)... len by ma zaujimalo, ci ten clovek chodi sem na forum a ake ma upravy na podvozku a motore, ze sa s tym neboji takto lietat...

Da se litat i vic na obyc. podvodku na gumach 185/60 je to ale pak o hubu.-)delam to tak jednou za rok kdyz je potreba vymest pavuciny ale ja sem to nebyl

Odkaz ke komentáři

Myslíš že to byl Junior?

Ruku do ohne za to nedam, ale na prvni pohled tak vypadal, cerne narazniky, extremne uzke kola ( co si pamatuju mel junior 155 ?), motor silnejsi to urcite nebyl pouze jeden lauf od vyfuku takze na 100 zadne TDI, nebo 2.0 pripadne 1.4 100hp.Ale vim ze jde krasne klamat telem(viz muj napis htp), ale musim rict ze jak prisel kopec, tak jeho rychlost sla strme dolu...ale do 170- 180 se na rovinach drzel celkem obstojne.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...