Janko Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Čau kluci, chtěl jsem se zeptat jestli se dá nějak promazat servo u zrcátko. Teď jsem měnil sklo na Octě-99 a abych ho vyndal tak jsem si ho musel natočit a musít říci že servo byla dosti hlučné a zrcátko se skoro nehýbalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Jsou tam 2 motorky. Promazat nevím asi jen na ty ozubený převody(vazelínu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Jestli se to sklo nenatáčí tak asi prokluzujou ty třecí spojky u motorků.Nebo sou zadřený a třeba přeskakujou zuby převodů.Asi by to chtělo rozdělat a vyčistit ten pohyblivej nosič skla,případně napružit ty spojky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.