tomino sova Vloženo 28. Dubna Sdílet Vloženo 28. Dubna (editace) Zdravím vás pani mám škoda superb 2 2012 CFFB 344xxxkm zapájal som rádio, čo mi došlo nové 10palcové pri zapojení kabeláži sa mi šmyklo rádio a dva káble sa mi spojili pri zapaľovači prednom skontroloval som si pojistky tie sú poriadku, ako som chcel naštartovať tak pri prvej polohe nič a ani v druhéj, nič nejde na aute, jedine čo ide je centrál a vnútorne osvetlenie. Aj druhu batériu som skúšal. Prosím poraďte som mechanik, ale v elektrike som stratený ďakujem Editováno: 28. Dubna, autor: tomino sova doplnenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Dubna Sdílet Vloženo 28. Dubna No koukám, že jsi také ztracený v psaném textu... To je hrůza. Název tématu jakbysmet. Opraveno do srozumitelné podoby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.