Publikováno Leden 7, 200718 r Mate nekdo zkusenosti s alarmem, ktery umi pomoci GSM a GPS upozornit na polohu auta v pripade, ze se neco deje? Zajimaly by me prakticke zkusenosti s ruznejma firmamama/modelama a samozrejme i ceny... Upraveno Leden 7, 200718 r od mmerlin
Leden 7, 200718 r Autor mam Magicar 9000 a spokojen. A nejake blizsi info by nebylo? Jak to funguje, kolik to stalo, kdo ti to delal... ;-)
Leden 7, 200718 r o tomhle alarmu si muzes precist skoro kdekoliv.Jinak mi to montovala firma Topra.Koukni na jejich stranky a tam se vse doctes
Leden 7, 200718 r Nebo tady je to all in one http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=3293 Neni to zrovna to co presne chces, ale kdyby jsi mel nejake otazky, kontaktuj me na SZ nebo sem, zodpovim, mam take M9000
Leden 8, 200718 r Autor Tak jsem se dival na ten magicar 9000 a jestli jsem to dobre pochopil, tak to neni to, co bych chtel - nema to GPS. Jde mi o to, ze kdyz uz auto nekdo ukradne, abych si moh treba napsat smsku a auto by mi poslalo polohu...
Září 3, 201114 r Robil som si vlastne. Na prezvonenie z mobilov rodiny, alarm vráti polohu GPS a BTS cislo (ak by auto bolo v garazi). Z hrozou som zisti ale ze na Slvensku nie je dostupna databaza BTS s polohou (ako v Cechach, Polsku, Ukraine a inych vyspelych krajinach).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.