Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

když člověk chce aby to jelo tak tomu musí dát napít. to dá rozum

jám mám nejhorší motor na světě a ještě ke všemu s čipem - TDI ;)

Editováno: , autor: j0ska
Vloženo

Joska: Hezky video, jel jsem s tim chipnutym TFSI, a hodne se mi to libilo, na tohle bych slysel! :palec2: Ale ten udaj okamzity spotreby neni hezkej! :help: Proste benzin s turbem je dobry, ale jeste malinko tomu chybi...uvidime co novej 2.0 TSI. ;) S mym jizdnim stylem bych se pod 12l/100km nedostal... :help:

Vloženo (editace)
Josko... jen mě to zajímalo.... víš? neříkám, že je TDI špatné! ;)

Každý motor má něco proč si ho jeho majitel koupí a bude sním spokojený.

Ideální z principu ani existovat nemůže.

Kompromis to je prakticky pokaždé.

Editováno: , autor: j0ska
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Ahoj, řešim problém, motor jde nepravidelně občas výlítnou samy otáčky na 1500 ot/min, v paměti závad byly chyby : 01287 Regulace volnoběhu, 04759 spojení turbo škrtící klapka- pokles tlaku, 08825 unikající vzduch v sacím systému, po vymazání paměti závad opět naskočila závada, spojení turbo škrt. klapka .. pokles tlaky. Nikde jsem nenašel žádnou prdlo hadici nic, jsem s toho srnec :-D

Vloženo

Urcite tam nejaka hadice bude rupla nebo ti tam neco netesni. Podivej se poradne. Vim je to prace naprd ale stoji to snad za to... A mas to v zaruce??? nebo ne? :) Jestli jo neres a dej to do servisu

• o 2 týdny později...
Vloženo
Ahoj, řešim problém, motor jde nepravidelně občas výlítnou samy otáčky na 1500 ot/min, v paměti závad byly chyby : 01287 Regulace volnoběhu, 04759 spojení turbo škrtící klapka- pokles tlaku, 08825 unikající vzduch v sacím systému, po vymazání paměti závad opět naskočila závada, spojení turbo škrt. klapka .. pokles tlaky. Nikde jsem nenašel žádnou prdlo hadici nic, jsem s toho srnec :-D

Neco podobneho se stalo i mne asi pred rokem,sviti zavada,motor poskubava a skakaly otacky ,mel jsem to v zaruce tak jsem to hrknul do skodovky(ale v anglii) a ti prisli na to,ze se zlomila klapka v nejakem(doslovny preklad)regulacnim ventilu privodu paliva.Mechanik na to koukal jak z jara a rikal,ze se jim tohle jeste nestalo a kdyz jsem si pak pro ni prisel,ukazal mi druhou co prijela ve stejny den se stejnym problem.Obe 2005 11 mesic.Oprava by stala tusim 7 tisic,ale zaruka to vyresila.Nedivil bych se kdyby to bylo to same.

Vloženo

1. Zkus pustit adaptaci na klapce 01 Motor, Zakladni nastaveni , Blok 60 ... musi ti napsat OK nebo i.O.

2. Kdyz todle nepomuze zkontrolovat cely vedeni vzduchu mezi HFM a duosenzorem ( spony atd )

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Právě, že vůbec, sám jsem koukal. 7,2 je na zimákách bez problémů, ale tohle...

Jsem si ještě před jízdou říkal, že bych se měl podívat na tlak v pneu, což jsem neudělal, ale je to super silnice, byť do kopce a šlo to značně plynule, až na průjezd přes Budějky

Vloženo

V té plynulosti to právě je a podle mně se dá zajet solidní spotřeba s jakýkoliv motorem, když člověk jede plynule.

Jen třeba u silnějších motorů to více svádí tomu přišlápnout.

Taky hraje roli nálada. :)

Vloženo

Jsem rád, že někdo mi tu spotřebu už věří, i když mě nikdy nešlo o to vás o tom přesvědčit že fakt s takovou spotřebou se dá jezdit a přitom nemyslet na to a a nekoukat porád na maxidot. Je to v tom jet plynule a mimo města a dá se pak udělat nejen slušná spotřeba ale i průměrná rychlost! Mischcicko seš dobrej !! :clap:

• o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Mě u nového to bude každou chvíli hlásit dilití.. Bylo na horní rysce u nového a teď se blížím už dolní. Najeto 7000km. Jinak kamarádovi to bere cca 2 litry na těch 25 000km.. já ještě přesně změřeno nemám.. Ale táké si rád přečtu kolik Vám to bere oleje..

Vloženo

Do 3 litrů to bude asi normální.. Jezdí za mnou občas taxikáři s TDI 77kw a některým to bere i více. Ale některým pravda skoro vůbec. Kolik máš najeto a jakej rok výroby je auto? A kolik Ti to vlastně bere? Ono to ale asi jen tak vyřešit nepůjde. Nebo máš nějaké řešení jak spotřebu snížit?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...