j0ska Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 (editace) když člověk chce aby to jelo tak tomu musí dát napít. to dá rozum jám mám nejhorší motor na světě a ještě ke všemu s čipem - TDI Editováno: 3. Listopad 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Joska: Hezky video, jel jsem s tim chipnutym TFSI, a hodne se mi to libilo, na tohle bych slysel! Ale ten udaj okamzity spotreby neni hezkej! Proste benzin s turbem je dobry, ale jeste malinko tomu chybi...uvidime co novej 2.0 TSI. S mym jizdnim stylem bych se pod 12l/100km nedostal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Josko... jen mě to zajímalo.... víš? neříkám, že je TDI špatné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 No flame!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 (editace) Josko... jen mě to zajímalo.... víš? neříkám, že je TDI špatné! Každý motor má něco proč si ho jeho majitel koupí a bude sním spokojený. Ideální z principu ani existovat nemůže. Kompromis to je prakticky pokaždé. Editováno: 4. Listopad 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Power156 Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Ahoj, řešim problém, motor jde nepravidelně občas výlítnou samy otáčky na 1500 ot/min, v paměti závad byly chyby : 01287 Regulace volnoběhu, 04759 spojení turbo škrtící klapka- pokles tlaku, 08825 unikající vzduch v sacím systému, po vymazání paměti závad opět naskočila závada, spojení turbo škrt. klapka .. pokles tlaky. Nikde jsem nenašel žádnou prdlo hadici nic, jsem s toho srnec :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Urcite tam nejaka hadice bude rupla nebo ti tam neco netesni. Podivej se poradne. Vim je to prace naprd ale stoji to snad za to... A mas to v zaruce??? nebo ne? Jestli jo neres a dej to do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BodieRS Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Ahoj, řešim problém, motor jde nepravidelně občas výlítnou samy otáčky na 1500 ot/min, v paměti závad byly chyby : 01287 Regulace volnoběhu, 04759 spojení turbo škrtící klapka- pokles tlaku, 08825 unikající vzduch v sacím systému, po vymazání paměti závad opět naskočila závada, spojení turbo škrt. klapka .. pokles tlaky. Nikde jsem nenašel žádnou prdlo hadici nic, jsem s toho srnec :-D Neco podobneho se stalo i mne asi pred rokem,sviti zavada,motor poskubava a skakaly otacky ,mel jsem to v zaruce tak jsem to hrknul do skodovky(ale v anglii) a ti prisli na to,ze se zlomila klapka v nejakem(doslovny preklad)regulacnim ventilu privodu paliva.Mechanik na to koukal jak z jara a rikal,ze se jim tohle jeste nestalo a kdyz jsem si pak pro ni prisel,ukazal mi druhou co prijela ve stejny den se stejnym problem.Obe 2005 11 mesic.Oprava by stala tusim 7 tisic,ale zaruka to vyresila.Nedivil bych se kdyby to bylo to same. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Ahoj, řešim problém, motor jde nepravidelně občas výlítnou samy otáčky na 1500 ot/min, v paměti závad byly chyby : 01287 Regulace volnoběhu, 04759 spojení turbo škrtící klapka- pokles tlaku, 08825 unikající vzduch v sacím systému, po vymazání paměti závad opět naskočila závada, spojení turbo škrt. klapka .. pokles tlaky. Nikde jsem nenašel žádnou prdlo hadici nic, jsem s toho srnec :-D 1. Zkus pustit adaptaci na klapce 01 Motor, Zakladni nastaveni , Blok 60 ... musi ti napsat OK nebo i.O. 2. Kdyz todle nepomuze zkontrolovat cely vedeni vzduchu mezi HFM a duosenzorem ( spony atd ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANRS Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Já bych tipoval PCV ventil. Většinou je netěsný a způsobuje to co je popsáno výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Speciálně pro Mariose, aneb věřím mu, že jezdí za 5,9 když já za 6,3 s takovou průměrkou - trasa Český Krumlov - Žďár n.S., celkem 179 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 A pak, že to prý nejde A musel si se moc snažit, nebo to bylo provozem či to tak prostě vyšlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Právě, že vůbec, sám jsem koukal. 7,2 je na zimákách bez problémů, ale tohle... Jsem si ještě před jízdou říkal, že bych se měl podívat na tlak v pneu, což jsem neudělal, ale je to super silnice, byť do kopce a šlo to značně plynule, až na průjezd přes Budějky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 V té plynulosti to právě je a podle mně se dá zajet solidní spotřeba s jakýkoliv motorem, když člověk jede plynule. Jen třeba u silnějších motorů to více svádí tomu přišlápnout. Taky hraje roli nálada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Taky si myslím, že to sehrálo největší roli, ale stejně jsem mile překvapen :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Kuci TSi 1,8 a 2,0 nebudou mit moc jiny spotreby. Ty motory jsou skoro stejny. Dat sem dva obrazky tak je to skoro na ukol najdi 5 rozdilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Jsem rád, že někdo mi tu spotřebu už věří, i když mě nikdy nešlo o to vás o tom přesvědčit že fakt s takovou spotřebou se dá jezdit a přitom nemyslet na to a a nekoukat porád na maxidot. Je to v tom jet plynule a mimo města a dá se pak udělat nejen slušná spotřeba ale i průměrná rychlost! Mischcicko seš dobrej !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Zvlášť v zimě a s tím, že po dálnici bylo jen asi 30 km, co? To se mi ani leckdy v létě nezadaří, ale to mám zas o 40 mm širší stopy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strelo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 caute chalani.mam otazku:ako je chladene turbo v octavke rs 2.0 TFSI?dik za odpovede:o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 vzduchem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Tak se mi podařila další extrémní spotřeba a hlavně rekorní dojezd, tolik jsem na palubáku neviděl...podotýkám, že v době focení jsem měl už 79 km najeto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Tradiční otázka: Kolik vám bere TFSI oleje na 1000 km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajpservice Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Mě u nového to bude každou chvíli hlásit dilití.. Bylo na horní rysce u nového a teď se blížím už dolní. Najeto 7000km. Jinak kamarádovi to bere cca 2 litry na těch 25 000km.. já ještě přesně změřeno nemám.. Ale táké si rád přečtu kolik Vám to bere oleje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Hm, mě teď přes zimu i víc, nevím jestli to nebudu muset řešit Někdo další?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajpservice Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Do 3 litrů to bude asi normální.. Jezdí za mnou občas taxikáři s TDI 77kw a některým to bere i více. Ale některým pravda skoro vůbec. Kolik máš najeto a jakej rok výroby je auto? A kolik Ti to vlastně bere? Ono to ale asi jen tak vyřešit nepůjde. Nebo máš nějaké řešení jak spotřebu snížit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.