George Couser Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Tak a je to tady! Dnes jsem byl v Boleslavi a náhodou se mi podařilo vyfotit nový model škodovky. Bohužel mám jen jednu fotku, protože jakmile si zaměstnanci všimli, že to fotím, tak jeden vyběhl za mnou, aby mi zabránil v dalším focení, zatímco další 2 na auto začli dávat plachtu. I tak je ale vidět na mé fotce v plné kráse z profilu, i když je to trochu mázlé, protože jsem to fotil mobilem. Co na ni říkáte? Čekal jsem od nové vlajkové lodi trošku míň usedlosti, ale v tomto segentu asi víc vládne klasický design...(btw všimněte si toho řešení zadních dveří...přesně jak byly spekulace - buď otevřete jen část zádě, nebo celou, navíc z profilu jde krásně vidět, jak velký to má rozvor. Foto je zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Noo konečně něco co se bude hodit našim vladním špičkám a nebudou už si muset vozit prdel v těch německejch posunovadlech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Džordži, ty si fakt koleduješ o vyhazov, tohle je prolomení utajení nejvyší úrovně a odhalení strategie Škodovky, potažmo jejího klonu od VW (Passat G9) na dost dlouho dopředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Kurník a já se těšil co uvidím a myslel jsem si kdo ví co neuvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 A ten ctyrmistny pickup za limuzinou taky pise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Já tomu fakt věřil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Jak sem mačkal ZDE tak sem se aji nadechnul a ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Ty vole,mě si taky dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Nejdriv dobrej for, ale ted uz je na tom linku novej Superb a je to opravdu cim dal tim lepsi, parada!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Nejdriv dobrej for, ale ted uz je na tom linku novej Superb a je to opravdu cim dal tim lepsi, parada!! Superb 120 co to tam bude asi 12tival Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Nejdriv dobrej for, ale ted uz je na tom linku novej Superb a je to opravdu cim dal tim lepsi, parada!! Sakra podruhé mě napálili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 ja jsem teda nechal napalit hlavne tim,ze to je fakt takhle svareny,ze je to pojizdny. Jak se tu nekdo zminil o Pick-upu,tak mi doslo,ze je to cely VT.........kurva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlustechnykus Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 good joke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 krásnej VT, ale fakt povedenej, to se musí nechat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Nejdriv dobrej for, ale ted uz je na tom linku novej Superb a je to opravdu cim dal tim lepsi, parada!! Sakra podruhé mě napálili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 9. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Nejdriv dobrej for, ale ted uz je na tom linku novej Superb a je to opravdu cim dal tim lepsi, parada!! Sakra podruhé mě napálili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 No nádhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarekk Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 (editace) Je to blbost a blamáž, vzadu bude v základní verzi SUNSET http://www.nahraj.cz/uploads/549842353/103...alimuzinaju.JPG Editováno: 9. leden 2007, autor: Jarekk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 (editace) Je to blbost a blamáž, vzadu bude v základní verzi SUNSEThttp://www.nahraj.cz/uploads/549842353/103...alimuzinaju.JPG Editováno: 9. leden 2007, autor: V/// RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 9. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Je to blbost a blamáž, vzadu bude v základní verzi SUNSEThttp://www.nahraj.cz/uploads/549842353/103...alimuzinaju.JPG Houby, spíš to bude mít černé sloupky a líp bude vypadat na větších kolech. Odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarekk Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Smekám, tento model už vypadá pravdivě. škoda, že tam nejsou poklice a nějaká chromovaná lištička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 no a ja tam cuknul litaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 ok, taky sem naletel, good joke! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Je to blbost a blamáž, vzadu bude v základní verzi SUNSEThttp://www.nahraj.cz/uploads/549842353/103...alimuzinaju.JPG tak na tohle chce širokoůhlý objektiv, když to fotíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.