Publikováno Leden 9, 200718 r ... ale ma na te Octe nadherny kola !!!! Upraveno Leden 9, 200718 r od MichalF
Leden 15, 200718 r Tady mas lepsi zvuk TDi.. skoda, ze neukazali vysledek. řekl bych ,že tento zvuk je složen z 70% z gum točících se po železných válcích...
Leden 15, 200718 r Tady mas lepsi zvuk TDi.. skoda, ze neukazali vysledek. řekl bych ,že tento zvuk je složen z 70% z gum točících se po železných válcích... tak to mas ale pokazdy....
Leden 15, 200718 r Tady mas lepsi zvuk TDi.. skoda, ze neukazali vysledek. řekl bych ,že tento zvuk je složen z 70% z gum točících se po železných válcích... tak to mas ale pokazdy.... no jasný já jen,že jsi říkal, že tady má to TDI lepší zvuk
Leden 16, 200718 r nafta patri do kamen Jo a auto má mít 4 válce a to je na koho pane vtipný? Tak si to přečti ještě jednou a třeba to pochopíš
Leden 16, 200718 r nafta patri do kamen Jo a auto má mít 4 válce a to je na koho pane vtipný? Tak si to přečti ještě jednou a třeba to pochopíš no radši mi to vysvětli
Leden 16, 200718 r nafta patri do kamen Jo a auto má mít 4 válce a to je na koho pane vtipný? Tak si to přečti ještě jednou a třeba to pochopíš no radši mi to vysvětli No když tady někdo říká,že nafta patří do kamen a vlastní HTP...........Ale je to jen sranda,nic ve zlým.Už tito hlava pobrala
Leden 16, 200718 r nafta patri do kamen Jo a auto má mít 4 válce a to je na koho pane vtipný? Tak si to přečti ještě jednou a třeba to pochopíš no radši mi to vysvětli No když tady někdo říká,že nafta patří do kamen a vlastní HTP...........Ale je to jen sranda,nic ve zlým.Už tito hlava pobrala ty woe, už jo, sem byl mimo, dík
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.