fabka2004 Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 je to na Tebe, ja mam HAKR a som spokojny za smiesnych 1500Sk (tusim) zakladny nocis aj s nosicom na lyze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Našel jsem na netu firmu BÖHM, která vyrábí střešní nosiče a prodává i jiné značky. Máte s nimi někdo nějaké zkušenosti?Byl jsem se tam podívat a prodavač zkritizoval firmu HAKR (hlavně nosiče na kola) a pochopitelně vychválil to svoje. HAKR prý má problémy s korozí, oni na to dávají elektroforézu. Přemýšlím jestli koupit nosič na krátkou Fabii do přípravy ve střeše nebo pod okraj střechy aby se to dalo dát i na kombika. Urcite do pripravy ve strese. Mam Hakr. Kvalita zpracovani je spatna, kazdej vylisek je unikat Montaz prilozenym klicem o nervy (lepsi je pouzit nejakej sroubovak s racnou) ..ale po namontovani je funkcnost 100%. ...takze spokojenost. Koupil bych ho zase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Já taky přispěji. Jak už jsem psal mám nosiče na kola Hakr Speed. Používám tyto nosiče už třetí sezónu a bez sebemenšího problému. S korozí problém nemám. S funkčností taky ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.