Přejít na obsah

tdidriver

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení tdidriver

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Byl sem docela spokojenej v Barumu na laseru a byl sem přímo u toho.
  2. http://www.vltava2000.cz/stresninosice/def...epartmentID=667 Dík, ale ještě k tomu mam dotaz. Nepomačká se zase ta guma ve dveřích a nebo nepoškrábe se nahoře ta kastle nad dveřma, má to někdo vyzkoušený jak to drží? je to pogumovane dostatcone v mieste styku s karoseriou co sa tyka pomackania gumy, to nehrozi, kedze sa to dava pod nu, nie na nu Jasně, dík.
  3. http://www.vltava2000.cz/stresninosice/def...epartmentID=667 Dík, ale ještě k tomu mam dotaz. Nepomačká se zase ta guma ve dveřích a nebo nepoškrábe se nahoře ta kastle nad dveřma, má to někdo vyzkoušený jak to drží?
  4. Tohle by se mi líbilo, ani sem něvěděl že se něco takovýho dělá. Nemusel bych aspoň nic dloubat, stejně to asi nejde jak to tak tady čtu když mam toho kombíka. Nevíte kde by se to dalo případně nějak levně pořídit?
  5. Mam kombíka, ale to je snad jedno ne?
  6. Chci se zeptat, chtěl bych si koupit střešní nosič na fabii, ale potřeboval bych se zeptat jak je to s těma záslepkama v tý liště(nemam hagusy). Jestli se musí nějak vyloupnout a jestli tam pak jdou dát zpátky nebo jak to tam funguje?
  7. No jo nekouká, ale asi pořád musí být na motoru číslo V tom případě bych si to číslo nechal vyrazit náhradním způsobem. To jde taky.
  8. Mě připadá že tam mam taky něco slyšet, když sešlápnu spojku je ten motor jakoby tišší a to mam 1,4TDi, tak nevim. Třeba si to ještě sedne když je to nový.
  9. Vždyť se dneska na číslo už vůbec nekouká. Zajímá je jen typ motoru jeho označení aby souhlasilo s tím původním a i když nesouhlasí pořád se dá požádat o nový zápis pokud bude odpovídat modelu auta.
  10. Pochybuju, že to je pašík PD, s klasikou tdi asi není problém. Neni to PD, je to klasika dokonce jen 66kw. Měl sem možnost si vyzkoušet oboje jak PD tak klasiku TDi všech výkonů a musim říct že motory PD mě zase tak moc zatim neoslovily krom součastného motoru co používám 1,4 TDi PD ten se mi zdá zatim docela povedenej jak výkonem tak spotřebou.
  11. Takovouhle spotřebu má Passat 1,9TDi a ne fabie, to mi příde fakt hodně, ale jako vždy záleží na tom kde jezdíš a jak.
  12. Tak poměrově bych řekl že je v tom všechno tak stejně. Jezdim hodně dálnici a město, ale občas i mimo obec. Pravda je že hodně brzdim motorem, připadá mi to docela výhodný i na plynulost jízdy. Po dálnici jezdim tak těch 140 a mimo obec tak těch 100 - 110 řekněme, takže určitě žádná brzda. A jinak mi ta spotřeba nepřijde nijak zvláštní, na Toledu 1,9 TDi 81KW sem měl dlouhodobej průměr 5,4.
  13. 1,4 TDi mam taky a sem s tim hodně spokojenej. Spotřebu po městě bez problému podle PP kolem 5 L a na delší vzdálenosti klidně 4 L. Kombinaci mam teď myslim 4,8 L takže slušný. Malinko se mi teď zvedla spotřeba na zimních pneu o nějakou desetinku. Mam teda tu 59KW.
×
×
  • Vytvořit nový...