JohnyS Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 http://www.chilloutzone.de/files/07010902.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 nějak si s tím automatem holka neví rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Dost sila... Nas.alo by me jak 3x praskla do te mazdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 (editace) tak téhle se vyhnout na sto honů Editováno: 10. leden 2007, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 jak je možné, že má vůbec papíry? Na tý Mazdě to určitě "nebude vidět". Ku*va, to mně nadzvedlo, když si představím, jak poblíž mně taková piča zaparkuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 tak to je fakt maso, potkat ji na parkále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 (editace) jak je možné, že má vůbec papíry? Na tý Mazdě to určitě "nebude vidět". Ku*va, to mně nadzvedlo, když si představím, jak poblíž mně taková piča zaparkuje. U nás taková jedna piča parkuje. Když odřela pár aut, tak všem docvaklo co je to za krávu. I když jsou docela hoňky u nás sehnat fleka na zaparkování, tak kolem týhle krávy nechávaj všichni preventivně místo Editováno: 10. leden 2007, autor: oggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 jak je možné, že má vůbec papíry? Na tý Mazdě to určitě "nebude vidět". Ku*va, to mně nadzvedlo, když si představím, jak poblíž mně taková piča zaparkuje. U nás taková jedna piča parkuje. Když odřela pár aut, tak všem docvaklo co je to za krávu. I když jsou docela hoňky u nás sehnat fleka na zaparkování, tak kolem týhle krávy nechávaj všichni preventivně místo Já jsem už upozorněn, abych neparkoval vedle jedné plečky, to je prý taky expert, kterej normálně odírá auta okolo. Samozřejmě dělá mrtvého brouka, jakoby se nic nestalo. Byl několikkrát viděn, jak nabořil okolní auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Je zajímavé, že políbila jen tu magdu... ...a hned třikrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 někdo holt umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Kvůli takovím "řidičům" při nákupech parkuju raději na opačné straně parkoviště a raději přez dvě místa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Dundee. Děláš chybu. Na opačné straně parkoviště parkujou zrovna ty co neumí couvat. A zrovna u nás Tesko F-M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 podle mě jebla i do toho pic-upa, ke kterýmu couvala. ale jinak logicky jí to docela myslelo, jednou do něj bouhla, mazda se kousek puhla, nacouvala na max co to šlo, aby měla pořádnej rozjezd, druhá rána, mazda o půl metru dál... a to by bylo aby se to na potřetí nepovedlo .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 to je moc toto!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 no tak to je poděl pánové... mrdk* jedna posran* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Kvůli takovím "řidičům" při nákupech parkuju raději na opačné straně parkoviště a raději přez dvě místa jak rikas ze parkujes pres dve mista tak ja to udelal jednou taky,ponevadz den predtim mi nekdo na parkovisti udelal od dveri poradnou promacklinu tak sem se nasral a druhy den pred obchodnakem sem to fouknul pres dve mista...byl tam stejne patnik takze by tam druhy auto tezko zaparkovalo....no a prijel jakysi chlap a ukazal mi,ze jsem na hlavu a odesel..pak prisel zpatky i s nakupem a jeb mi do dveri,tak jsem samozrejme vysel a zeptal se,jestli jako nevidel ze tam stojim a on mi rekl at se naucim parkovat,ze ho to nezajima...odvetil jsem mu,ze parkovat umim jen nekteri obcane neumi na parkovisti otevirat dvere a ze si nenecham pokurvi* nove auto lidmi jako je on...to se nastval a rekl at du do prdel* nebo mi rozbije drzku,ze neni na nejaky blbecky zvedavy...bylo mi tehdy asi tak kolem 19 takze jsem se s nim moc nehadal a radsi nasedl do auta a jel pryc i s obuchanyma dverma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Dundee. Děláš chybu. Na opačné straně parkoviště parkujou zrovna ty co neumí couvat. A zrovna u nás Tesko F-M No od doby co tam parkuju, tak zatím ani škrábaceček, ale stačilo zaparkovat na Ostravské u Helaxu a už jsem měl zedřený zadní nárazník až na plast, jak nějaký debil neuměl najíždět. Bohužel jediné co o něm vím je že to auto bylo žluté, protože tam nechal hodně barvy. Bohužel jsem na to přišel až za hodinu u baráku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 jezis to je kraava - ji doma manzel urcite podekoval s par fackama.... vubec ale vubec si neumim predstavit ze bych byl tim majitelem mazdy....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 To Dundee. Parkovat před Helaxem je velká odvaha. Tam se ty auta mění jak autobusy na stanovišti. Já to prdnu v klidu ke gymplu a mám klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 http://www.livevideo.com/video/landing/241...nk&tx_cid=26476 Pokračování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 http://www.livevideo.com/video/landing/241...nk&tx_cid=26476 Pokračování Ještě lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 http://www.livevideo.com/video/landing/241...nk&tx_cid=26476 Pokračování Tak tohle mi hlava fakt nebere.To snad není možný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 (editace) Tj dobra pica a jeste pak ujede... takovy dostanou papiry snad jen pres postel. Editováno: 20. leden 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 To takhle jednou jedu pro přítulkyni, zaparkuju před firmou a čekám. přede mnou místo, přijede šedý auto. Začne couvat do mezery, na poprvý docela dobrý, ale začne rejdovat ještě jednou a buch, zrovna do mě. Jakoby nic popojede pár cm a zastaví. Vyleze ženská, ani se nekoukne a má se k odchodu. Načež vyběhnu já a říkám, jestli to jako myslí vážně, že do mě nabourá a ani to neřeší. Ta PÍČA se na mě ještě rozeřvala, co si jako dovoluju jí otravovat, když prej s autem nic nemám. Tak jsem jí poslal někam a doporučil jí, ať si koupí park. radar. Asi za měsíc tam stojím znova a sleduju jí, jak parkuje. Samozřejmě nabořila obě auta, co tam okolo zrovna stály. Takovouhle Krá.u mít doma, tak jí auto nikdy nepůjčím a zlámu jí obě nohy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bowie77 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Dost sila... Nas.alo by me jak 3x praskla do te mazdy... Ona by to tam praskla i po ctvrty. kdyby si ji predtim neodsunula... Omg, to snad fakt uz neni pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.