vistaman Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Dejte vědět jak Vám funguje prográmek na aktivaci stahování oken přes dálkové ovládání k centrálu. Objevil jsem to ke stažení na www.motordiag.cz/mkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 (editace) Ty už jsi zkoušel? Já teda zrovna nemám volnou komfortní jednotku na zlikvidování Ale jistě se k tomu někdo vyjádří. Editováno: 5. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vistaman Vloženo 10. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2007 (editace) Ty už jsi zkoušel? Já teda zrovna nemám volnou komfortní jednotku na zlikvidování Ale jistě se k tomu někdo vyjádří. Teď jsem to byl vyzkoušet. Funguje to naprosto bez problémů :-))) Zkoušel jsem to zapnout i vypnout a funguje to bez problémů. Je to SUPER!!!! Editováno: 5. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 A já mam zrovna notebook v rozkladu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 (editace) 2 vistaman: A na jaké komfortce jsi to zkoušel? 799B? Editováno: 11. leden 2007, autor: MaD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Vyzkoušeno na 799B a funguje to. Ostatní komfortky prý až v nějaké příští verzi P.S.: už to vidím, jak každej jouda bude nabízet tuhle aktivaci ale jenom do doby než nějakou komfortku zlikviduje a nebude mít náhradní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan123 Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Nevíte někdo na jakém principu je změna založena? Dojde ke změně kódování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 přepis obsahu paměti/software Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Zdravím všetkých. Poradíte či to bude fungovať aj pre ?: VAG číslo 1C0 959 799A komponent 4R Komfortgerat HLO 0003 soft kodovani 00067 extra 1U4959801D 4R Torsteuer.FS KLO 0009 I 1U4959802D 4R Torsteuer.BF KLO 0009 vypísal som pre istotu všetko. Za všetky rady vopred ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vistaman Vloženo 11. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2007 2 vistaman: A na jaké komfortce jsi to zkoušel? 799B? Mám 1C0 959 799B, ale mělo by to prej fungovat na všech variantách té 1C0 959 799, resp. 3.generace. Jinak, když jsem to zkoušel na jiném typu jednotky (starej Passat, tuším, že to byla 1J0....) zjistil jsem že ten program má na to ochranu. Takže do jednotky, kterou to neumí a nezná to prostě nezapisuje. Je to šikovný, vypadá to, že u toho přemejšleli když to dělali. Takže by to mělo být docela blbuvzdorný. Píšou, že prej už to mají připravený i na další jednotky. Tak budu sledovat updaty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vistaman Vloženo 11. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Zdravím všetkých.Poradíte či to bude fungovať aj pre ?: VAG číslo 1C0 959 799A komponent 4R Komfortgerat HLO 0003 soft kodovani 00067 extra 1U4959801D 4R Torsteuer.FS KLO 0009 I 1U4959802D 4R Torsteuer.BF KLO 0009 vypísal som pre istotu všetko. Za všetky rady vopred ďakujem Ano, mělo by to chodit bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Vašo poraď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 nevím jak si to poradí s tím e to má jen dvě el okna. tento soft je dělán na 4 oknovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Tak to skusím. Držte palce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 (editace) No při nejhorším kdyžtak budeš shánět novou... nebo někoho kdo ti do toho znovu nahraje firmware. jinak nic horšího tě potkat nemůže, maximálně nebudeš stahovat a zamykat Editováno: 5. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vistaman Vloženo 11. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2007 nevím jak si to poradí s tím e to má jen dvě el okna. tento soft je dělán na 4 oknovou Dvě okna by neměly ničemu vadit. Podle toho co jsem slyšel je princip úplně stejný. Takže to ničemu nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Tak som to skúsil a výsledok nič moc. Najprv hláska : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 (editace) foto : Editováno: 11. leden 2007, autor: octan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Potom : 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 A na konec toto a čau. Babo raď . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Vypadá to na špatně konfigurovaný port COM1. U flashování mobilních telefonů se stává, že program nenajde mobil, v setupu programu stačí snížit rychlost komunikace COM portu. Možná je stejný problém i zde, zkus kliknout na tlačítko setup v panelu programu a zkus jestli tam není možnost nastavení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 NĚCO TI PORADÍM.Prvně napíchni komfortku Vagem a potom napiš,jestli jsi se do ní dostal.Napiš třebas na cosby@centrum.cz .Soft nemá problém se dvěmi okny,protože pokud adresy nenajde,nic nezapisuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Pre Cosbyho. Poslal som e-mail na Tvoju adresu . Poradíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vistaman Vloženo 12. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2007 NĚCO TI PORADÍM.Prvně napíchni komfortku Vagem a potom napiš,jestli jsi se do ní dostal.Napiš třebas na cosby@centrum.cz .Soft nemá problém se dvěmi okny,protože pokud adresy nenajde,nic nezapisuje Cosby má pravdu. Ty hlášky vznikají problémem v komunikaci přes kabel. Zkus to VAG-COMem a když to půjde zkontroluj nastavení COM portu. Fakticky máš kabel připojenej na COM1? Další věc je - jakej používáš kabel? Sériák nebo USB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Používam sériový kábel. Počkám na odpoveď od Cosbyho a pôjdem na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.