Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, minulý pátek jsem převzala novou Scalu (respektive já jsem osobně u předání nebyla, což je asi zdrojem celého mého dilematu) a až doma jsem si všimla malých míst bez laku na A sloupku. Vady jsou dost malé, ale teď když o nich vím si jich všímám. Má otázka je, zda má cenu to s prodejcem řešit, nechci být šílený zákazník, který požaduje opravu každé malé blbosti, ale zase od úplně nového auta čekám, že bude bez výrobních vad.

IMG_5189.JPEG

Vloženo

vypadá to hrozně, podle té fotky to připomíná spíš zbytky lepidla na laku než chybějící lak, zkoušela jste to setřít, nebo je to opravdu kráter a chybějící lak?

Vloženo

To bylo první co jsem si myslela, že to je, jen nějaká špína, mám docela sbírku autokosmetiky, tak jsem zkoušela něco z toho na předmytí a potom isopropanol, kdyby to opravdu bylo jen nějaký lepidlo, ale nic s tím nehlo, takže to opravdu vypadá, že tam ten lak není

Vloženo

To je škoda, určitě bych to reklamoval. Já mám na autě z roku 2020 taky vady, ale kolem zadních lamp, pak mezi střechou a pátými dveřmi a zadní dveře nejsou ze spodu místy vůbec :) Ale neřešil jsem to, protože to není vidět na první pohled.

• o 1 rok později...
Vloženo

Trochu to tu oživím, dnes jak bylo teplo tak sem si všiml odlouple barvy na dveřích na hodně místech jsou puchýře, barva nedrží na lepených spojích(na plechu je ok), je to na všech dveřích i na víku kufru a na kapotě, jako kdyby to špatně odmastili nebo se na to úplně vy... Mám ještě služební yeti 2017 a tam sou všechny spoje na dveřích v poho, neřešil ste to nekdo taky, popř můžete mrknout jak je to u vás?..Jinak už to řeším tak uvidíme... ale moc naději tomu nedávám...Viz. Foto. Dik za info...

Screenshot_2025-08-14-19-41-03-859_com_miui.gallery.thumb.jpg.9d8aba24af88866249b0ac8544afc55f.jpg

IMG_20250814_195218.thumb.jpg.c4f58df2a1ee4aa39d7abaff0905bf54.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...