Jarda-k Vloženo 27. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2018 Zkoušel jsem hledat, ale nenašel jsem podobný téma. Pokud tu přesto je, tak se omlouvám a prosím o přesměrování. Přijela mi dvojková fabia na výměnu zatuhlýho ventilátoru topení a s tím, že nejdou blinkry. Ventilátor vyměním, to není problém, jde mi o ty blinkry. Na přístrojovce vše OK, když zapnu výstražný, tak blikají ve správným intervalu, když zkusím levou - pravou, tak kontrolka bliká rychle jako když je prasklá žárovka. Nicméně ani jedna venkovní blikna nejde. Nechce se mi věřit, že by všechny žárovky praskly. LZ jsem zkusil vyměnit - původní nebyla prasklá, po montáži nové žádná změna. Neblikne to ani když se auto zamkne/odemkne dálkou. Vše ostatní se zdá, že funguje, pojistky se zdají OK. Kde bývá problém? Nějak nevím čeho se chytit..... předem díky za nějakou radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 27. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2018 Zkusit jiny spinac varovek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 27. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2018 Mám ho náhradní, tak ho zkusím vyměnit. Moc tomu ale nevěřím, protože kontrolky blikačů normálně fungují. Když zapnu výstražný, tak blikají obě šipky i ta červená kontrolka ve vypinači výstražných. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 27. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2018 Mel jsem podobny problem, vstrazne fungovali a P a L ne ( nevim jestli kontrolky ) a bylo to prave spinacem vystraznych. Vsak uvidis, otazka 5 min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 27. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2018 Výměna vypinače výstražných nepomohla. Ono jako vše funguje, ale jen na přístrojovce. Venkovní blikna nejde ani jedna. Ani když zapnu výstražný, ani při klasickým odbočování, ani když se dálkou zamyká/odemyká auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 27. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2018 Musis zmerit napeti ci dochazi k smerovce. Podivej na stav zarovkove objimky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 27. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2018 Na googlu píší něco o vyhřáté svorkovnici pod volantem, tak koukni i tam. Dokonce i ventilátor jim nešel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 27. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2018 Myslis o teto u packy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 27. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2018 petan: můžeš dát prosím odkaz na tu stránku? Už jsem něco prolezl myslím, že i tu zmínku o vyhřáté svorkovnici jsem zaznamenal, ale nedaří se mi to zpětně najít. Ten ventilátor už mám venku a točí se dost ztuha, ale když ho připojím na baterku, tak se dokáže roztočit. Když se baterka odpojí, hned stojí, takže odpor má slušnej. Autoklima psala závadu 4F9 a v paměti závad klimy byla závada vadný ventilátor topení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 27. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2018 https://forum.skodahome.cz/topic/33519-blinkry-neblikaj-větrák-nevětrá/#comment-580483 Nemuze byt pojiska spatna-vyhozena tim vetrakem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 27. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2018 Pojistky jsem přešel, ty jsou OK. Zkusil jsem připojit halogenovou žárovku na konektor co vede k ventilátoru a její jas jde krásně měnit podle toho jak zvyšuju otáčky ventilátoru levým knoflíkem na panelu autoklimy. Předpokládám tedy, že k ventilátoru proud jde. zítra budu mít novej, tak se uvidí jestli bude makat. Jinak kromě těch blinkrů vše ostatní jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 27. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2018 (editace) Při prozkoumání schémat (před i po FL), vidím možný problém jedině v centrální ŘJ. Co se týká blinkrů. Editováno: 27. Prosinec 2018, autor: jipol57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 28. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2018 Novej ventilátor namontovanej a závada blinkrů odstraněna - vše funguje jak má. Majitel auta se patrně v rámci boje proti nefunkčnímu topení hrabal v pojistkách a osadil pojistku na prázdnou pátou pozici a osmá pozici která je na blikny byla prázdná. Jedná se o spodní řadu velkých pojistek počítáno zleva. To je tak když je někdo moc aktivní a ve výsledku akorát přidělá práci někomu dalšímu..... Děkuji všem co se mi snažili poradit. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 28. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2018 Pěkné. Každá záhada má své vysvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam12 Vloženo 14. Června Sdílet Vloženo 14. Června Fabia 2 1.2 HTP 2007 Dobrý deň prajem Mám taky menší problém Od včera mi prestali blikať všetky smerovky ani výstražne. Na prístrojovke iba rýchlo preblikávaju a to je vše. Ešte som sa do toho moc nepozeral tak neviem kde by mohol byť problém či v Poistke alebo cyklovač smeroviek/rele poprípade schema zapojenia by sa nejaka nenašla? Čo som už pozeral po Nete tak nič ohladom mojho problému tak skúsim napisať tu či sa niekto s niečím podobným nestretol Za Odpovede bude Vďačný Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 14. Června Sdílet Vloženo 14. Června Tady bych to viděl na tlačítko na varovný světla. Když je v háji nejdou ani blikače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam12 Vloženo 14. Června Sdílet Vloženo 14. Června Ďakujem za info, skúsim to pozrieť dal by sa nejak Vyskúšať či to robí tlačidlo na Výstražné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam12 Vloženo 14. Června Sdílet Vloženo 14. Června Před hodinou, lucky.jack napsal: Tady bych to viděl na tlačítko na varovný světla. Když je v háji nejdou ani blikače. Žeby to bol problém v tlačitku výstražných? Dal by sa nejak zistiť? Či musím iba kupiť druhe? ĎAKUJEM za odpoveď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 14. Června Sdílet Vloženo 14. Června Vyzkoušet asi jen jiného auta 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.