Catexcavator Vloženo 10. Červenec 2024 Vloženo 10. Červenec 2024 Výměna,oprava zámků centrálního zamykání. Citovat
Catexcavator Vloženo 10. Červenec 2024 Autor Vloženo 10. Červenec 2024 Tak dnes výměna zámku pravých předních dveří, nekupoval jsem origo za 6k na internetu ale náhražku Metzger za 1500,-. Funguje na 👍. Citovat
Catexcavator Vloženo 10. Červenec 2024 Autor Vloženo 10. Červenec 2024 Tady ještě originální číslo, je to český výrobek KIEKERT. Citovat
alex.333 Vloženo 19. Srpen 2024 Vloženo 19. Srpen 2024 Předpětí lanka, resp. bowdenu asi nejde štelovat, že? Pořád mi něco hrkalo v PP dveřích a nakonec jsem přišel na to, že tak drnčí struna kliky zámku v bowdenu. Oprava provedena vymezením vůle - prostě jsem ke struně do bowdenu vecpal asi 3 žíly měděného drátku. Odstranit by to šlo, pokud by bowden šel předepnout - stejně jak se seřizuje u brzd nebo přehazovačky na kole. Citovat
novotny.pavel Vloženo 14. Března Vloženo 14. Března Ahoj na kolika šroubech drží tapec předních dveří. Citovat
capo Vloženo 2. Června Vloženo 2. Června Rodičů Karoq má občasný problém se dveřmi spolujezdce. Zamknout jdou vždy a bez pronblémů, ale odemknutí (přes dálkový ovladače nebo kessy) funguje jen sporadicky. Odemknutí přes vnitřní kličkou funguje vždy. Všechny ostatní dveře bez problémů..... Diagnostika píše tyto dvě chyby 196650 - Motors for Central Locking B122B 12 [009] - Short to Plus 196665 - Switch for Central Locking B122D 29 [009] - Signal Implausible Jednotka při komunikaci s VCDS vykazuje občasné výpadky komunikace. Zřejmě špatný kontakt nebo špatná jednotka. Co prosím má smysl zkontrolovat a jak? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.