Catexcavator Vloženo 10. Července Sdílet Vloženo 10. Července Výměna,oprava zámků centrálního zamykání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 10. Července Autor Sdílet Vloženo 10. Července Tak dnes výměna zámku pravých předních dveří, nekupoval jsem origo za 6k na internetu ale náhražku Metzger za 1500,-. Funguje na 👍. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 10. Července Autor Sdílet Vloženo 10. Července Tady ještě originální číslo, je to český výrobek KIEKERT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex.333 Vloženo 19. Srpna Sdílet Vloženo 19. Srpna Předpětí lanka, resp. bowdenu asi nejde štelovat, že? Pořád mi něco hrkalo v PP dveřích a nakonec jsem přišel na to, že tak drnčí struna kliky zámku v bowdenu. Oprava provedena vymezením vůle - prostě jsem ke struně do bowdenu vecpal asi 3 žíly měděného drátku. Odstranit by to šlo, pokud by bowden šel předepnout - stejně jak se seřizuje u brzd nebo přehazovačky na kole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.