Červenec 10, 20241 r Autor Tak dnes výměna zámku pravých předních dveří, nekupoval jsem origo za 6k na internetu ale náhražku Metzger za 1500,-. Funguje na 👍.
Srpen 19, 20241 r Předpětí lanka, resp. bowdenu asi nejde štelovat, že? Pořád mi něco hrkalo v PP dveřích a nakonec jsem přišel na to, že tak drnčí struna kliky zámku v bowdenu. Oprava provedena vymezením vůle - prostě jsem ke struně do bowdenu vecpal asi 3 žíly měděného drátku. Odstranit by to šlo, pokud by bowden šel předepnout - stejně jak se seřizuje u brzd nebo přehazovačky na kole.
Červen 2Čer 2 Rodičů Karoq má občasný problém se dveřmi spolujezdce. Zamknout jdou vždy a bez pronblémů, ale odemknutí (přes dálkový ovladače nebo kessy) funguje jen sporadicky. Odemknutí přes vnitřní kličkou funguje vždy. Všechny ostatní dveře bez problémů..... Diagnostika píše tyto dvě chyby 196650 - Motors for Central Locking B122B 12 [009] - Short to Plus 196665 - Switch for Central Locking B122D 29 [009] - Signal Implausible Jednotka při komunikaci s VCDS vykazuje občasné výpadky komunikace. Zřejmě špatný kontakt nebo špatná jednotka. Co prosím má smysl zkontrolovat a jak?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.