Unown Vloženo 11. Července Sdílet Vloženo 11. Července zdravím, včera mi při rychlosti cca 50km/h auto spadlo do nouzaku a rozsvitla mi ikona žhaveni na displeji (spirála). Auto žádnou chybu neukázalo. Zastavil jsem, vypl motor, chvíli počkal a pak zase nastartoval a chyba byla pryč. Dneska jsem jel v Praze taky cca 60km/h a opět auto do nouzaku, zase chyba žhaveni. Zastavil jsem, vypl motor, počkal a za dvě minuty nastartovalo normálně a dojel jsem domů v pohodě +1h. Mam Superba 3 140kW, 2.0TDI 4x4. Je bezpečný s tím jezdit a nebo hned servis? Zítra jedu na víkend pryč cca 180km tam a pak zpět. Vag čtečka ukazuje tohle - --------------------------------------------/- 9126 Skoda: P00AF - Actuator Module for Turbocharger 1 - Stuck Stav tohoto kódu DTC Test od posledního vymazání selhal Stav motoru při zobrazení poruchy Fault status: 1 Fault priority: 2 Fault frequency: 1 Reset Counter: 255 Ujeté kilometry: 256263 km Doba trvání: 18:55:27 10.07.2024 Engine speed: 1875 Otáčky za minutu Normed Load Value: 76,9 % Rychlost vozidla: 46 km/h Coolant Temperature: 77 °C Teplota nasávaného vzduchu: 124 °C Ambiant Air Pressure: 990 mbarů Voltage terminal 30: 13,840 Voltů Unlearning counter according to OBD: 38 Charge pressure actuator activation: 12,77 % Sestava byla vygenerována pomocí aplikace EOBD-Facile kompatibilní s iPhone/iPad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Ninaj Vloženo 12. Července Sdílet Vloženo 12. Července Tu spominaju zhavice ako casty problem. Ako dlho vydrzi tazko povedat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 20. Července Sdílet Vloženo 20. Července ale on ma problem s regulaci turba 🙂 to ze sviti ikona zhavicu je proste proto ze auto nema ikonku pro turbo 🙂 moc bych s tim nejezdil ma to tendenci spadnout do nouzaku pri predjizdeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.