Publikováno Červenec 29, 20241 r Dnes rano jsem dosel k vozu a snazim se odemcit - bez reakce, pritom klicek normalne problikaval. Sundam tedy ochrannou krytku zamku na dverich a auto odemykam manualne. Nejede zadne zarizeni - blinkry, sterace, okna. Baterii napojuji na jumpstart - ale po zmacknuti start/stop - se objevi pouze hlaska “ zavada - zamek rizeni” volant zamcen neni. Auto nereaguje na zamknuti ani na stazeni oken. Infotaiment nenaskoci. Samozrejme el park brzda nejde uvolnit. Napojeni na startovaci kabely - stejna situace. Baterku jsem dal nabijet na cca 5h - stejna situace. Nejaka rada pred odtahnutim ( jerabem ) do autorizaku ? Díky moc. T. Upraveno Červenec 29, 20241 r od Ondra16V
Červenec 30, 20241 r Z dob Fabie vím, že někdy bylo klíček třeba "synchronizovat" zastrčením do zámku dveří a ručním zamknutím/odemknutím. Tady to má podobné symptomy - baterie v klíčku vypadá OK, ale auto zřejmě neví, že jej někdo chce odemknout a nastartovat.
Červenec 30, 20241 r Pokud se nepletu, tak u O4 je při slabé baterií v klíčku potřeba nechat klíček v předním držáku na nápoje. Zkus to, nic za to nedáš.
Červenec 30, 20241 r Autor nic nezabralo, za chvíli přijede odtahovka s rukou (nejde odbrzdit el. parkovaci brzda) , pri napojeni pres kabely porad zavada zámku řízení. pak sem hodím info, s čím dojdou v servise.
Červenec 30, 20241 r Za mě tipuji, že to bude nějaká strašná blbost typu vypadlý šroubek, prasklá hadička nebo tak něco 🙂
Červenec 30, 20241 r Já bych to tipoval na slabou baterku v klíčku. Tím mechanickým odemčením se pak vše rozházelo.
Pátek v 15:365 dny Ahoj, tak jak jsi dopadl???? Stalo se mi to stejné u Octavie iv. 45tis najeto. 2 roky stará. Zapomněl jsem puštěné blikny do rána. Baterie vybitá. Startoval jsem přes kabely a ejhle ZÁVADA- vadný zámek řízení a nejde nastartovat..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.