Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dnes rano jsem dosel k vozu a snazim se odemcit - bez reakce, pritom klicek normalne problikaval. Sundam tedy ochrannou krytku zamku na dverich a auto odemykam manualne. Nejede zadne zarizeni - blinkry, sterace, okna. Baterii napojuji na jumpstart - ale po zmacknuti start/stop - se objevi pouze hlaska “ zavada - zamek rizeni” volant zamcen neni. Auto nereaguje na zamknuti ani na stazeni oken. Infotaiment nenaskoci. Samozrejme el park brzda nejde uvolnit. Napojeni na startovaci kabely - stejna situace. Baterku jsem dal nabijet na cca 5h - stejna situace.  Nejaka rada pred odtahnutim ( jerabem ) do autorizaku ?

Díky moc. 

T. 

Upraveno od Ondra16V

Tlačil jsi na tlačítko Start/Stop klíčkem?

Z dob Fabie vím, že někdy bylo klíček třeba "synchronizovat" zastrčením do zámku dveří a ručním zamknutím/odemknutím. Tady to má podobné symptomy - baterie v klíčku vypadá OK, ale auto zřejmě neví, že jej někdo chce odemknout a nastartovat.

Pokud se nepletu, tak u O4 je při slabé baterií v klíčku potřeba nechat klíček v předním držáku na nápoje. Zkus to, nic za to nedáš.

• Autor

nic nezabralo, za chvíli přijede odtahovka s rukou (nejde odbrzdit el. parkovaci brzda) , pri napojeni pres kabely porad zavada zámku řízení. pak sem hodím info, s čím dojdou v servise. 

Za mě tipuji, že to bude nějaká strašná blbost typu vypadlý šroubek, prasklá hadička nebo tak něco 🙂

Já bych to tipoval na slabou baterku v klíčku. Tím mechanickým odemčením se pak vše rozházelo. 

• 1 rok později...

Ahoj, tak jak jsi dopadl???? Stalo se mi to stejné u Octavie iv. 45tis najeto. 2 roky stará.  Zapomněl jsem puštěné blikny do rána. Baterie vybitá. Startoval jsem přes kabely a ejhle ZÁVADA- vadný zámek řízení a nejde nastartovat..

• Autor

Odtahovka s ramenem > autorizak > vymena baterky v zaruce. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.