TomKala Vloženo 29. Července Sdílet Vloženo 29. Července (editace) Dnes rano jsem dosel k vozu a snazim se odemcit - bez reakce, pritom klicek normalne problikaval. Sundam tedy ochrannou krytku zamku na dverich a auto odemykam manualne. Nejede zadne zarizeni - blinkry, sterace, okna. Baterii napojuji na jumpstart - ale po zmacknuti start/stop - se objevi pouze hlaska “ zavada - zamek rizeni” volant zamcen neni. Auto nereaguje na zamknuti ani na stazeni oken. Infotaiment nenaskoci. Samozrejme el park brzda nejde uvolnit. Napojeni na startovaci kabely - stejna situace. Baterku jsem dal nabijet na cca 5h - stejna situace. Nejaka rada pred odtahnutim ( jerabem ) do autorizaku ? Díky moc. T. Editováno: 29. Července, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 30. Července Sdílet Vloženo 30. Července Tlačil jsi na tlačítko Start/Stop klíčkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 30. Července Sdílet Vloženo 30. Července Z dob Fabie vím, že někdy bylo klíček třeba "synchronizovat" zastrčením do zámku dveří a ručním zamknutím/odemknutím. Tady to má podobné symptomy - baterie v klíčku vypadá OK, ale auto zřejmě neví, že jej někdo chce odemknout a nastartovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 30. Července Sdílet Vloženo 30. Července Pokud se nepletu, tak u O4 je při slabé baterií v klíčku potřeba nechat klíček v předním držáku na nápoje. Zkus to, nic za to nedáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomKala Vloženo 30. Července Autor Sdílet Vloženo 30. Července nic nezabralo, za chvíli přijede odtahovka s rukou (nejde odbrzdit el. parkovaci brzda) , pri napojeni pres kabely porad zavada zámku řízení. pak sem hodím info, s čím dojdou v servise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 30. Července Sdílet Vloženo 30. Července Za mě tipuji, že to bude nějaká strašná blbost typu vypadlý šroubek, prasklá hadička nebo tak něco 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 30. Července Sdílet Vloženo 30. Července Já bych to tipoval na slabou baterku v klíčku. Tím mechanickým odemčením se pak vše rozházelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.