TomKala Vloženo 29. Červenec 2024 Vloženo 29. Červenec 2024 (editace) Dnes rano jsem dosel k vozu a snazim se odemcit - bez reakce, pritom klicek normalne problikaval. Sundam tedy ochrannou krytku zamku na dverich a auto odemykam manualne. Nejede zadne zarizeni - blinkry, sterace, okna. Baterii napojuji na jumpstart - ale po zmacknuti start/stop - se objevi pouze hlaska “ zavada - zamek rizeni” volant zamcen neni. Auto nereaguje na zamknuti ani na stazeni oken. Infotaiment nenaskoci. Samozrejme el park brzda nejde uvolnit. Napojeni na startovaci kabely - stejna situace. Baterku jsem dal nabijet na cca 5h - stejna situace. Nejaka rada pred odtahnutim ( jerabem ) do autorizaku ? Díky moc. T. Editováno: 29. Červenec 2024, autor: Ondra16V Citovat
Dula Vloženo 30. Červenec 2024 Vloženo 30. Červenec 2024 Tlačil jsi na tlačítko Start/Stop klíčkem? Citovat
bouchy01 Vloženo 30. Červenec 2024 Vloženo 30. Červenec 2024 Z dob Fabie vím, že někdy bylo klíček třeba "synchronizovat" zastrčením do zámku dveří a ručním zamknutím/odemknutím. Tady to má podobné symptomy - baterie v klíčku vypadá OK, ale auto zřejmě neví, že jej někdo chce odemknout a nastartovat. Citovat
dettektorr Vloženo 30. Červenec 2024 Vloženo 30. Červenec 2024 Pokud se nepletu, tak u O4 je při slabé baterií v klíčku potřeba nechat klíček v předním držáku na nápoje. Zkus to, nic za to nedáš. Citovat
TomKala Vloženo 30. Červenec 2024 Autor Vloženo 30. Červenec 2024 nic nezabralo, za chvíli přijede odtahovka s rukou (nejde odbrzdit el. parkovaci brzda) , pri napojeni pres kabely porad zavada zámku řízení. pak sem hodím info, s čím dojdou v servise. Citovat
jenycek Vloženo 30. Červenec 2024 Vloženo 30. Červenec 2024 Za mě tipuji, že to bude nějaká strašná blbost typu vypadlý šroubek, prasklá hadička nebo tak něco 🙂 Citovat
boban1108 Vloženo 30. Červenec 2024 Vloženo 30. Červenec 2024 Já bych to tipoval na slabou baterku v klíčku. Tím mechanickým odemčením se pak vše rozházelo. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.