Kokeš Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Já bojuju o maturu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Já budu příští semestr bojovat o Bc. ekonomie a další rok o Mgr. práv, tam ale budu asi o rok prodlužovat.. Zatim tedy středoškolské Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 VŠ - UPce FCHT KOCH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 VŠ - UPce FCHT KOCH ???? Nějaká chemicko-technologická? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 VŠ - UPce FCHT KOCH ???? Nějaká chemicko-technologická? Universita Pardubice, Fakulta Chemicko-Technologická, Katedra Organické Chemie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Já mám školu života... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 VŠ - UPce FCHT KOCH ???? Nějaká chemicko-technologická? Universita Pardubice, Fakulta Chemicko-Technologická, Katedra Organické Chemie Kurnik jsem ani nevěděl, že v Pardubicích je univerzita. No když ale může být i Liberci tak už asi všude. No blahopřeju, po gymplu jsem se chtěl organikou zabývat, ale tvrdá škola života mě pak uvedla na zcela jinou dráhu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 VŠ - UPce FCHT KOCH ???? Nějaká chemicko-technologická? Universita Pardubice, Fakulta Chemicko-Technologická, Katedra Organické Chemie Kurnik jsem ani nevěděl, že v Pardubicích je univerzita. No když ale může být i Liberci tak už asi všude. No blahopřeju, po gymplu jsem se chtěl organikou zabývat, ale tvrdá škola života mě pak uvedla na zcela jinou dráhu :-) No to seš teda dobrej, Univerzita Pardubice je docela velká a s dobrým jménem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Mechanik strojov a zariadení s maturou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 VŠ - UPce FCHT KOCH ???? Nějaká chemicko-technologická? Universita Pardubice, Fakulta Chemicko-Technologická, Katedra Organické Chemie Kurnik jsem ani nevěděl, že v Pardubicích je univerzita. No když ale může být i Liberci tak už asi všude. No blahopřeju, po gymplu jsem se chtěl organikou zabývat, ale tvrdá škola života mě pak uvedla na zcela jinou dráhu :-) No to seš teda dobrej, Univerzita Pardubice je docela velká a s dobrým jménem Hmm no nějak jsem o ni neslyšel... To ale neznamená, že nemůže mít dobré jméno... Když už si libujeme v těch zkratkách tak ESF MU a PrF MU. Hmm, jenže tyhle šifry jsou poměrně snadno dešifrovatelné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Za rok snad už vysokoškolské... respektive za rok a půl... ČZU TF SMAD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 A já (zatím jen) Bc. na ESF MU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Pridavam se k tem, kteri neslyseli o univerzite v Pardubicich. ...ja vim ze se tam dela pernik, ale univerzita? Jinak Mgr. - Fakulta informatiky MU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Taky přidam zkratku: Za rok snad Bc. na ČZU PEF PAA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Já mám školu života... to jsem ani netušil, že tu mám spolužáka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 koukám, že kolegů z MU je tu hramada :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Pridavam se k tem, kteri neslyseli o univerzite v Pardubicich. ...ja vim ze se tam dela pernik, ale univerzita? Jinak Mgr. - Fakulta informatiky MU. a dost dlouho a dost velká a jen tam je třeba fakulta dopravní (myslím asi že bude i v Plzni), která byla v Žilině za federace pro čechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Pridavam se k tem, kteri neslyseli o univerzite v Pardubicich. ...ja vim ze se tam dela pernik, ale univerzita? Jinak Mgr. - Fakulta informatiky MU. a dost dlouho a dost velká a jen tam je třeba fakulta dopravní (myslím asi že bude i v Plzni), která byla v Žilině za federace pro čechy jj, Dopravní Fakulta Jana Pernera Jinak také: fakulta chemicko technologická fakulta ekonomicko správní fakulta filozofická fakulta restaurování fakulta zdravotnických studií ústav elektrotechniky a informatiky katedra tělovýchovy a sportu K 31.10.2006 8.622 studentů. V současné době probíhá výstavba nového univerzitního kampusu Fakulty chemicko technologické za 1 miliardu CZK, která je zároveň nejstarší, vznikla počátkem 50tých let 20. století. V posledních 20 letech zažívá universita mohutný rozvoj. V příštích letech je plánován vznik obřího technologického parku v průmyslové zóně za Pardubicemi, kde by měly vznikat přímým propojením university s průmyslem nové technologie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Tak pro rozsireni znalosti o universite v Pardubicich I nekolik mych spoluzaku tam pracuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 po 4. letém koketování na TUL FS Katedra slévání a svařování jsme se v září se školou na rok rozloučili...... dáváme si od sebe vzájemě odpočinek jinak SPŠ MB strojní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Ty zkratky jsou fakt huste .) taky pridam svoji VSE FMV MS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 takze abych nebyl pozadu UTB FAI BSM prave se snazim pripravovat na zitrejsi zkousku ale nejak to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 takze abych nebyl pozadu UTB FAI BSM prave se snazim pripravovat na zitrejsi zkousku ale nejak to nejde Já mám Hotelovou školu na škole v Plzni na Borech. Přesně Hotelová škola a SOUG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 A ja mam nedodelanou zvlastni skolu ... teda vlastne specialni skolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 VŠB TU Ostrava FMMI obor metalurgie železa a oceli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.