kodemi.:R Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 (editace) Tak tohle se stalo na parkingu u tesca (bejval carfur) v UL .. Holt jsou prasata,auto sice nacpu nejdal od vchodu aby stalo samotinký na parkingu ale přezto se do nej nekdo trefil Na fotce je to rozlestene ale bojim se ze to bude drahy,je to tak asi na celolak narazniku,do stracena to stříknout asi nepude Jsou tu nejací odbornici na to ktery by mi odhladli škodu a připadnou cenu opravy? Jinak když se pořádně podíváte na tu fotku tak je trožku ten naraznik promačlej Kufa to sou lidi svině ... Stalo se vám to taky ? neco podobnýho ? Přímo u kramu kde je tři prdele mista a trefjej se primo do vaseho auta ? Editováno: 14. leden 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 covece me nepride ze by to bylo od auta jinak nazaznik se strika cca 2000+ nejaky vyrovnani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 tak to nasere-věřím,mě to udělal jeden pamrd u práce-novej zadni rs nárazník-poškrábanej-myslel jsem že budu vraždit-věděl jsem i kdo to udělal,ale nešel na pojistku-tak dlouho jsem ho naháněl a nic-rekl že na to sere-tak jsem byl vytočenej-otevřel jsem vystřelovák/klíč/a celej zadní jeho blatník jsem škrábnul až na plech-aby viděl jakej je to skvělej pocit mít zničený nějaký díl na autě.pak jsem nechal nárazník nastříkat-ale tvrdě zaplatil-no a teď po vánocích druhej pamrd hned vedle mne na placeným parkovišti u baráku starou asconou couvá-nevytočí se pořádně a nárazník poškrábanej i zadní blatník-nevím jak se k tomu postaví-ale znovu platit lakýru nehodlám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 14. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2007 mr.pecoun: je to od auta:o) bobo:no tak to nasere,sou to hovada lidi.. Machry machry a pak to odesere nekdo jinej Neumej jezdit no .. Kdyby jenom davali bacha nic by se nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karol 2002 Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 (editace) mne sa stalo presne to iste len na opacnej strane narazniku, pred obchodom do mna nacuval jeden kombik a sofer... ze vraj ma vobec nevidel, skoro som odpadol od zurivosti.... prestriekanie v servise 2400,- spoluucast cez poistku 2000,- za 250,-mam pol litra farby +lak, tak si to spravim sam zatial som to neriesil, ked bude teplejsie tak prestriekam cely naraznik.... Editováno: 14. leden 2007, autor: karol 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 2 karol: pokud do tebe nacouval chlap tak by to mělo jít z jeho ručení a žádná spoluúčast není. Zaplatí ti to do poslední koruny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Tak tohle se stalo na parkingu u tesca (bejval carfur) v UL .. Holt jsou prasata,auto sice nacpu nejdal od vchodu aby stalo samotinký na parkingu ale přezto se do nej nekdo trefil Na fotce je to rozlestene ale bojim se ze to bude drahy,je to tak asi na celolak narazniku,do stracena to stříknout asi nepude Jsou tu nejací odbornici na to ktery by mi odhladli škodu a připadnou cenu opravy? Jinak když se pořádně podíváte na tu fotku tak je trožku ten naraznik promačlej Kufa to sou lidi svině ... Stalo se vám to taky ? neco podobnýho ? Přímo u kramu kde je tři prdele mista a trefjej se primo do vaseho auta ? Některé obchodňáky mají pojištěna svá parkoviště Nevím jistě zda Tesco k nim patří a zda se na to tento problém zrovna pojištění vztahuje , ale třeba na krádež ano. Takže zajdi na informace v tom obchodňáku, ale nesmíš říct, že se ti to stalo už dříve , ale právě teď a uvidíš jak budou reagovat. Určitě to stojí za to to zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Pepa007:Diky za rady,možná sem to měl udelat ale odjeli jsme,ale už to řešit nebudu.. Bude novej naraznik,kompletni narazniky .. Tak až to pude do lakovny tak to dam s celim autem a zeptam se na to jaka bude cena atd.. Ale díky všem za ochotu ... Rozhodl sem se už pro tjuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.